Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Τη μαχαίρωσε και την έριξε από το μπαλκόνι

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στην Κύπρο
Γυναικοκτονία στην Κύπρο cyprustimes

Μία 40χρονη γυναίκα είναι το τελευταίο θύμα στον κατάλογο γυναικοκτονιών στην Κύπρο, με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της να σοκάρουν.

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένη στην πόλη της Πάφου, όπου μία 40χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στην περιοχή της Τρεμιθούσας, σε συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διαμένουν αλλοδαποί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατάφεραν μέχρι στιγμής να συλλέξουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου και μεταδίδει το cyprustimes.com, το ζεύγος των αλλοδαπών είχε έντονο καυγά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε.

Πάνω στον διαπληκτισμό, η γυναίκα κατάφερε στον σύζυγο της τραύμα με μαχαίρι και στη συνέχεια φαίνεται πως πήρε ο ίδιος το μαχαίρι στα χέρια του καταφέρνοντάς της αριθμό τραυμάτων, τα οποία της προκάλεσαν τον θάνατο. Μετά, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, την έριξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο έδαφος. Η γυναίκα εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή στο πεζοδρόμιο.

Με το που δόθηκε η πληροφορία για το αιματηρό επεισόδιο, σήμανε συναγερμός και η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ο σύζυγος και φερόμενος δράστης, μεταφέρθηκε τραυματισμένος αλλά ελαφρά στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι ήρθε σε αντιπαράθεση. Μάλιστα στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπήρξε και κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα