Γυναικοκτονία στην Τουρκία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο και την κόρη του

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία στην Τουρκία
Αστυνομία στην Τουρκία AP Photo Ali Unal

Μια νέα γυναικοκτονία σοκάρει την Τουρκία, με έναν 46χρονο να σκοτώνει με 16 μαχαιριές τη σύζυγό του, επειδή ζήλευε. Σκότωσε και την κόρη του, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει.

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία η νέα γυναικοκτονία με θύμα μια 44χρονη γυναίκα, αλλά και την κόρη του ζευγαριού, όταν ένας 46χρονος σε κατάσταση αμόκ τις μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά Μέσα, ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με 16 μαχαιριές τη 44χρονη σύζυγό του, Καντριγιέ, ύστερα από καβγά, καθώς και την 20χρονη κόρη του -με 12 μαχαιριές- όταν αυτή προσπάθησε να τον σταματήσει.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των τουρκικών αρχών, ο θύτης φέρεται να περίμενε να κοιμηθούν τα λοιπά μέλη της οικογένειας προκειμένου να ξεκινήσει καυγά με τη σύζυγό του, την οποία υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Οι διάλογοι μεταξύ τους ήταν τόσο έντονοι, που στο άκουσμά τους η 20χρονη κόρη τους -το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας- πήγε στο υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονταν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο 46χρονος, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα μαχαίριαπό την κουζίνα και επιτέθηκε τραυματίζοντας θανάσιμα σύζυγο και κόρη.

Όταν οι αδερφές του δράστη άκουσαν τις φωνές μητέρας και κόρης μπήκαν στο δωμάτιο και προσπάθησαν να πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια του 46χρονου, ωστόσο ήταν αργά.

Σημειώνεται πως ο δράστης στη συνέχεια συνελήφθη, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα