Κτηνώδες: Γυναίκα πετάει στα σκουπίδια μέσα σε σακούλα νεογέννητα κουτάβια

Κτηνώδες: Γυναίκα πετάει στα σκουπίδια μέσα σε σακούλα νεογέννητα κουτάβια
Η στιγμή που η γυναίκα πετάει την σακούλα με τα κουτάβια στα σκουπίδια Riverside County Animal Services

Οργή προκαλεί το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την γυναίκα. Τυχερά στάθηκαν τα σκυλάκια, καθώς βρέθηκαν από περαστικό λίγη ώρα αργότερα.

Την στιγμή που μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων πετάει επτά κουτάβια στα σκουπίδια στην κοιλάδα της Κοατσέλα της Καλιφόρνια, καταγράφει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τα στιγμιότυπα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την τοπική υπηρεσία για τα ζώα, με την αστυνομία να αναζητά την γυναίκα, που παράτησε το απόγευμα της Πέμπτης τα τριών ημερών σκυλάκια, τα οποία είχε βάλει μέσα σε μια κλειστή σακούλα.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να φτάνει σε χώρο στάθμευσης καταστήματος με το τζιπ της, να σταματάει και να βγαίνει με τη σακούλα στο χέρι. Ανοίγει πρώτα έναν κάδο που είναι για την ανακύκλωση, τον κλείνει και μετά πετάει τα κουτάβια έξω από τον διπλανό καδό. Να σημειωθεί ότι οι θερμοκρασίες στην περιοχή εκείνη την ώρα ήταν υψηλές.

Τα σκυλάκια σώθηκαν χάρη σε έναν περαστικό και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο. Οι αρχές δήλωσαν ότι μπορεί να είχαν πεθάνει λόγω της ζέστης αν κάποιος δεν τα έβρισκε σύντομα.

“Ο καλός Σαμαρείτης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιβίωση των κουταβιών. Η πράξη του ήταν ανθρώπινη και ηρωική. Δεν υπάρχει δικαιολογία για όσους παρατούν κουτάβια. Ήταν μια επαίσχυντη πράξη’ δήλωσε ο υπεύθυνος της τοπικής υπηρεσίας ζώων.

Τα τριών ημερών κουτάβια που πετάχτηκαν στα σκουπίδια Riverside County Animal Services

Ένα από τα κουτάβια που πετάχτηκαν στα σκουπίδια Riverside County Animal Services

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα