H 19χρονη που προσπάθησε να μοιάσει στην Τζολί και κατέληξε ‘Νεκρή Νύφη’

H 19χρονη που προσπάθησε να μοιάσει στην Τζολί και κατέληξε ‘Νεκρή Νύφη’

Οι φωτογραφίες της που ανεβάζει στο προφίλ της στο Ιnstagram συγκεντρώνουν πολλά σχόλια, κάποια από τα οποία την προειδοποιούν ότι κάνει κακό στον εαυτό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες μιας 19χρονης από το Ιράν, η οποία προχώρησε σε τουλάχιστον 50 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάζει εμφανισιακά με τη διάσημη ηθοποιό και ίνδαλμά της, Αντζελίνα Τζολί. Η “μεταμόρφωσή” της ωστόσο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς η εικόνα της νεαρής Σαχάρ Ταμπάρ σήμερα είναι αφύσικη και παραπέμπει περισσότερο στη γνωστή φιγούρα της “Νεκρής Νύφης” από τη ομώνυμη ταινία του Τιμ Μπάρτον παρά στην Τζολί.

Η Ταμπάρ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έκανε για αρκετό καιρό δίαιτα ώστε να μοιάσει όσο περισσότερο μπορεί στην ηθοποιό του Χόλιγουντ. Οι φωτογραφίες της που ανεβάζει στο προφίλ της στο Ιnstagram συγκεντρώνουν πολλά σχόλια, κάποια από τα οποία την προειδοποιούν ότι κάνει κακό στον εαυτό της.

Το πιο θλιβερό στην υπόθεση της 19χρονης από την Τεχεράνη είναι ότι προτού επιδοθεί στις αισθητικές επεμβάσεις, ήταν μια φυσικά όμορφη γυναίκα.

Δείτε τις φωτογραφίες της 19χρονης Σαχάρ:



Η Σαχάρ πριν τις επεμβάσεις:



(Με πληροφορίες από RT, φωτογραφίες: Jordan Strauss/Invision/AP, Instagram, Twitter)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα