H μεγάλη κωλοτούμπα του Ιγκλέσιας για τη Βενεζουέλα

H μεγάλη κωλοτούμπα του Ιγκλέσιας για τη Βενεζουέλα
O Πάμπλο Ιγκλέσιας AP

Ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση στην ισπανική γερουσία, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έκανε μία γενναία... κωλοτούμπα στα λεγόμενά του για τη Βενεζουέλα.

Κατά το παρελθόν, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας είχε εκφράσει τη συμπάθειά του για τη Βενεζουέλα και τον τρόπο διακυβέρνησης από τον Ούγκο Τσάβες.

Την Πέμπτη όμως, ο ηγέτης των Ποδέμος, ήρθε σε δύσκολη θέση στην επιτροπή της Γερουσίας που ερευνά το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων στην Ισπανία.

Κατά καιρούς, ο Ιγκλέσιας και το κόμμα του έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν δεχθεί χρηματοδότηση τόσο από το Ιράν όσο και από τη Βενεζουέλα, ο επικεφαλής των Ποδέμος όμως όχι μόνο αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά την Πέμπτη ανασκεύασε και όσα είχε πει για τη Βενεζουέλα.

“Οι Ποδέμος ουδέποτε έλαβαν χρήματα από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Η πολιτική και οικονομική κατάσταση τώρα στη συγκεκριμένη χώρα είναι καταστροφική. Πλέον δεν συμμερίζομαι πράγματα που έχω πει στο παρελθόν. Η αποκατάσταση στην πολιτική είναι κάτι το θετικό” τόνισε ο Ιγκλέσιας κάνοντας τη σχετική…κωλοτούμπα.

Ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Κόμματος Λουίς Αθνάρ πάντως δεν χαρίστηκε στον Ιγκλέσιας και τον σφυροκόπησε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίαση επικαλούμενος και τη δήλωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βενεζουέλας Μιγκέλ Ανχελ Μάρτιν Τορμπατού πριν από μία εβδομάδα ότι το Φόρουμ του Σάο Παόλο στηρίζει οικονομικά την Ακρα Αριστερά σε όλο τον κόσμο και έχει χρηματοδοτήσει κόμματα ακόμα και στην Ισπανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα