Η Αίγυπτος διαβεβαιώνει τον Έλον Μασκ πως οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν από εξωγήινους

Η Αίγυπτος διαβεβαιώνει τον Έλον Μασκ πως οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν από εξωγήινους
Πυραμίδες της Αιγύπτου Shutterstock

Η Αίγυπτος καλεί τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να επισκεφτεί τις πυραμίδες και να διαπιστώσει από μόνος του ότι δεν υπήρξε εμπλοκή των εξωγήινων όταν χτίζονταν.

Μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος και πετυχημένος επιχειρηματίας όμως όπως αποδεικνύεται κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Έλον Μασκ με πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, υποστήριξε πως οι πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν από εξωγήινους, δίνοντας πάτημα σε χιλιάδες συνωμοσιολόγους να τον συγχαρούν και να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή του.

Όμως η υπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και καλεί τον Έλον Μασκ να επισκεφθεί τις πυραμίδες, προκειμένου να διαπιστώσει από μόνος του την αλήθεια.

“Ακολουθώ τη δουλειά σας με περίσσιο θαυμασμό. Καλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για τον τρόπο που χτίοστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου, αλλά και να επισκεφθείτε τους τάφους των χτιστών τους. Κύριε Μασκ σας περιμένουμε”, έγραψε η Rania A. Al Mashat.

Σύμφωνα με το BBC, οι τάφοι των χτιστών ανακαλύφθηκαν το 1990 και αποτελούν αδιάσειστο στοιχείο, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πως οι πυραμίδες χτίστηκαν πράγματι από τους αρχαίους Αιγύπτιους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα