Η αλήθεια για τον Ιταλό που περπάτησε 450 χλμ επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του

Η αλήθεια για τον Ιταλό που περπάτησε 450 χλμ επειδή τσακώθηκε με τη γυναίκα του
Άνδρας περπατάει μόνος AP

Ένας 48χρονος βαφτίστηκε "Ιταλός Forrest Gump" καθώς εντοπίστηκε 450 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος.

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε πάλι στην ελληνική τηλεόραση τον θρυλικό Forrest Gump του Robert Zemeckis. Την ίδια ημέρα, ο Forrest “εμφανίστηκε” στα accounts Ιταλών χρηστών του Twitter, με αφορμή μια ομολογουμένως περίεργη είδηση.

Σύμφωνα με το BBC που επικαλείται την ιταλική εφημερίδα Il Resto del Carlino, η αστυνομία εντόπισε και σταμάτησε έναν άνδρα που περπατούσε μόνος στις 2 τα ξημερώματα στο Φάνο στις όχθες της Αδριατικής, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του από την πόλη του Κόμο, στα βόρεια της Ιταλίας.

Ο 48χρονος έλαβε διοικητικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, το ποσό που προβλέπεται στην Ιταλία για την παραβίαση των μέτρων της καραντίνας για τον περιορισμό της πανδημίας.

 

Η Il Resto del Carlino που έχει ως έδρα της τη Μπολόνια, και η είδηση έγινε viral στα ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, ο εν λόγω άνδρας είπε στους άνδρες της αστυνομίας που του έκαναν τον προβλεπόμενο έλεγχο πως περπάτησε όλη αυτή την απόσταση, χωρίς να χρησιμοποιήσει μέσα μεταφοράς και χωρίς να έχει καταλάβει πόση απόσταση είχε διανύσει.

Πρόσθεσε πως στην πορεία του, του πρόσφεραν φαγητό και νερό άνθρωποι με τους οποίους μίλησε, ενώ είπε ακόμη πως περπατούσε κατά μέσο όρο 60 χιλιόμετρα τη μέρα. Δήλωσε δε, “καλά αλλά κουρασμένος”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που έφυγε από το σπίτι του ήταν ένας καυγάς με τη γυναίκα του, η οποία τον είχε δηλώσει αγνοούμενο. Οι αρχές τον εντόπισαν σε σύγχυση, μόνο και εξαντλημένο στο πλάι κεντρικής οδικής αρτηρίας.

Η ταυτότητα του άνδρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ενώ πολλοί χρήστες των social media καυτηρίασαν την απόφαση των αστυνομικών να του επιβάλλουν πρόστιμο, θεωρώντας την κίνηση αυτή υπερβολική και αχρείαστη.

Στην Ιταλία απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 22.00 στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορονoϊού. Τελικά, η γυναίκα του ταξίδεψε ως το Φάνο για να τον πάρει και επιβεβαίωσε και η ίδια στους αστυνομικούς ότι ο άντρας της δεν είχε γυρίσει σπίτι ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν κάνει πριν από μια εβδομάδα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα