Η απίστευτη φάρσα της Λίλυ Άλλεν. Φόρεσε χειροπέδες για μια φωτογραφία και διώκονται αστυνομικοί

Η απίστευτη φάρσα της Λίλυ Άλλεν. Φόρεσε χειροπέδες για μια φωτογραφία και διώκονται αστυνομικοί

Η φάρσα της διάσημης τραγουδίστριας είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν υπό έρευνα Αυστραλοί αστυνομικοί.

Μία ομάδα ομοσπονδιακών αστυνομικών από την Αυστραλία υπόκειται σε εσωτερική έρευνα, αφού έλαβαν μέρος σε μία φάρσα στο Instagram, που είχε να κάνει με τη σκηνοθεσία μιας προσποιητής σύλληψης της Lily Allen στο αεροδρόμιο της Gold Coast.

Η 29χρονη Βρετανή τραγουδίστρια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Queensland το απόγευμα της Κυριακής, πριν την μεγάλη ερμηνεία της στο ετήσιο φεστιβάλ Splendour in the Grass, που έλαβε χώρα κοντά στο Byron Bay στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία, εκείνο το βράδυ.

Μόλις βγήκε από το αεροπλάνο της εταιρείας Qantas, εκτός από τους fans της, την καλοσώρισαν και αρκετοί ομοσπονδιακοί αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων παραβίασε το πρωτόκολλο, εκπληρώνοντας την επθυμία της Allen να της φορέσουν χειροπέδες για μία φωτογραφία.

Η λήψη της ψεύτικης σύλληψης, που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό της Allen στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν περίπου 4.8 εκατομμύρια άνθρωποι, δείχνει την ποπ σταρ γονατισμένη με σκυφτό το κεφάλι της, καθώς ένας αστυνομικός κρατάει με χειροπέδες τα χέρια της πίσω από την πλάτη της. Η εικόνα, με τη λεζάντα '#uhoh', συγκέντρωσε περισσότερα από 7.700 likes στο Instagram και εκατοντάδες retweets πριν κατεβεί από το Twitter.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η Allen συνοδευόταν από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, προσθέτοντας ότι το περιστατικό είναι αντικείμενο “εσωτερικών διαδικασιών”.

“Με δικό της αίτημα, τα μέλη που εμπλέκονταν τοποθέτησαν στην Allen ανοιχτές χειροπέδες προκειμένου [να έχει] την ευκαιρία για μια φωτογραφία”, είπε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος. “Φαίνεται ότι τα εμπλεκόμενα μέλη “πιάστηκαν επ' αυτοφόρω” και πολλά πρωτόκολλα είχαν παραβιαστεί.”

Η απίστευτη φάρσα της Λίλυ Άλλεν. Φόρεσε χειροπέδες για μια φωτογραφία και διώκονται αστυνομικοί
2014 GETTY IMAGES

Η Allen, η οποία παρουσιάστηκε σε δευτερεύοντα shows στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ την προηγούμενη εβδομάδα, κατέπληξε το κοινό της στο North Byron Parklands, το βράδυ της Κυριακής. Η τελευταία φορά που είχε τραγουδήσει στην Αυστραλία ήταν το 2009 στο ετήσιο φεστιβάλ Big Day Out.

Ωστόσο, ο δημοτικός Σύμβουλος της Gold Coast City, Dawn Crichlow δήλωσε ότι η φάρσα δεν ήταν καλή. “Δεν εκτιμώ μια φωτογραφία ... αστυνομικών που παίζουν με τις χειροπέδες τους,” είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Fairfax. “Δεν είναι καλό το ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο και [οι αστυνομικοί] θα πρέπει επιπληχθούν έντονα. Διασκεδαστικό θα ήταν να της δώσουν ένα πηλήκιο και να βγάλουν έτσι μια φωτογραφία, αυτό θα είχε πλάκα.”

(Πηγή: The Guardian)

SHARE:

24Media Network