Η Ariana Grande τραγουδά ξανά στο Μάντσεστερ

Η Ariana Grande τραγουδά ξανά στο Μάντσεστερ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα δώσει την Κυριακή μια συναυλία στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που συγκλόνισε τη Βρετανία

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή, 4 Ιουνίου, μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ, στη μνήμη των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης που συγκλόνισε τη χώρα.

Στο πλευρό της θα έχει μια πλειάδα αστέρων, από την Κέιτι Πέρι, ως τους Coldplay, τη Μάιλι Σάιρους ή τον Τζάστιν Μπίμπερ, έγινε σήμερα γνωστό από τους διοργανωτές.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα δοθούν στο έκτακτο ταμείο που συγκροτήθηκε για να παρασχεθεί βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων της επίθεσης, που διαπράχθηκε την Δευτέρα 22 Μαϊου στο τέλος της συναυλίας της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 116.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στο μεταξύ, η βρετανική αστυνομία εξέτασε την Τρίτη ένα ύποπτο όχημα που εντοπίστηκε σε ένα κτίριο στο Ουίγκαν, κοντά στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση του βομβιστή-καμικάζι.

Ο ιστότοπος της τοπικής εφημερίδας Wigan Post ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εικονίζεται η άφιξη ενός ημιφορτηγού με πυροτεχνουργούς της αστυνομίας σε ένα ακίνητο στο Ουίγκαν, περίπου 27 χλμ. δυτικά του Μάντσεστερ.

«Ερευνούμε αυτή τη στιγμή ένα ακίνητο στην Οδό Σπρίνγκφιλντ στο Ουίγκαν εν σχέσει με την επίθεση της περασμένης Δευτέρας στο Μάντσεστερ Αρίνα», ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της πόλης και των περιχώρων της σε ανακοίνωσή της.

«Έχει επιβληθεί αποκλεισμός στο σημείο και ζητάμε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, φωτό: Evan Agostini/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα