Μεγάλη Βρετανία: Θύμα βιασμού 17χρονη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της

Μεγάλη Βρετανία: Θύμα βιασμού 17χρονη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της
shutterstock

Νεαρή κοπέλα, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση σε πάρκο την ώρα που πήγαινε βόλτα το σκυλί της, την Κυριακή (22/08), στο Μάντσεστερ.

Τραγική κατάληξη είχε ο περίπατος μιας 17χρονης με τον σκύλο της, το βράδυ της Κυριακής (22/08), όταν δύο άνδρες την πλησίασαν, την έριξαν κάτω και τη βίασαν. Το νεαρό κορίτσι τη στιγμή της επίθεσης, πήγαινε βόλτα τον σκύλο της στο δασικό πάρκο ‘Boggart Hole Clough’ στο Μπλάκλεϊ, του Βορείου Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 17χρονη βγήκε για περίπατο περίπου στις 7 το απόγευμα εκείνης της μέρας. Κάποια στιγμή δύο άνδρες φέρεται πως την εντόπισαν και της έστησαν ενέδρα. Ο ένας εκ των δύο δραστών της πήρε τον σκύλο, ενώ ο άλλος την έσπρωξε στο έδαφος και τη βίασε.

Το έφηβο κορίτσι, μετά το τραγικό συμβάν μπόρεσε να πάρει το σκυλί της πίσω και να φύγει τρομαγμένη από το σημείο. Στο πάρκο βρήκε δύο γυναίκες, τις οποίες και ειδοποίησε.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Όπως γνωστοποίησε, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε βρισκόταν εκείνη την ώρα κοντά στο πάρκο.

Η ντετέκτιβ επιθεωρήτρια, Λουίζ Έντουαρντς, από το αστυνομικό τμήμα του Μάντσεστερ, δήλωσε: “Κατανοούμε τη στενοχώρια που μπορεί να προκαλέσουν τέτοια περιστατικά στην κοινότητα και θέλω να καθησυχάσω το κοινό ότι ξεκινήσαμε μια πλήρη έρευνα για να διαπιστώσουμε τις πλήρεις συνθήκες”.

“Εξετάζουμε προσεκτικά τη σκηνή και θα αυξήσουμε την αστυνομική παρουσία στην περιοχή, οπότε αν κάποιος έχει οποιαδήποτε ανησυχία, μπορεί να προσεγγίσει άμεσα τους αξιωματικούς μας. Θέλω επίσης να απευθύνω έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να περπατούσε στην περιοχή εκείνη τη στιγμή, να εμφανιστεί και να μιλήσει με την αστυνομία. Οποιαδήποτε πληροφορία, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας για την έρευνά μας”, πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δράστες πρέπει να είναι μεταξύ 20 με 30 ετών. Ο ένας είχε αφρικανική προφορά, ενώ ο άλλος ακουγόταν ντόπιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα