Η εντυπωσιακή total black εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στο Παρίσι

Η εντυπωσιακή total black εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στο Παρίσι
H Melania Trump φτάνει στο Elysee AP

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δύο "πρώτες κυρίες", Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν με τις εμφανίσεις τους κατά τη συνάντηση Τραμπ-Μακρόν για να λύσουν τη μεταξύ τους "παρεξήγηση".

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Εμανουέλ Μακρόν συναντήθηκαν σήμερα στο Παρίσι, λίγο μετά την “επίθεση” του Αμερικανού προέδρου με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Μακρόν, ότι η Ευρώπη “χρειάζεται έναν ευρωπαϊκό στρατό για να ενισχύσει τις αμυντικές δυνατότητές της και να μειώσει την εξάρτησή της από τις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Οι δύο ηγέτες έριξαν τους τόνους και “έλυσαν” τη μεταξύ τους “παρεξήγηση”, όπως ανέφερε αξιωματουχος του μεγάρου των Ηλυσίων, συμφωνώντας πως οι σαουδαραβικές αρχές πρέπει να ρίξουν άπλετο φως στον φόνο του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Στο πρόγραμμα του Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τις τελετές των εκατό χρόνων από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, δεν υπάρχει για σήμερα τίποτε άλλο μέχρι το δείπνο που θα παρατεθεί στο Μουσείο του Ορσαί με συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του προέδρου Μακρόν και της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ.

Πάντως, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δύο “πρώτες κυρίες”, Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν με τις εμφανίσεις τους. Η μία με μια “total black” αμφίεση και η έτερη σε μπλε απόχρωση.

Η 48χρονη Μελάνια και η 65χρονη Μπριζίτ, συνόδευσαν τους συζύγους τους σε γεύμα στο Elysee.  Όπως γράφουν τα αμερικανικά media, οι γόβες της Μελάνια είναι Christian Louboutin, που είναι και ο αγαπημένος της σχεδιαστής.

Οι Τραμπ στο Παρίσι AP

 
Οικογενειακή φωτογραφία AP

 
Τα παπούτσια των πρώτων κυριών AP

 
Η εντυπωσιακή total black εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στο Παρίσι AP

Brigitte Macron και Lady Melania AP

 
Brigitte Macron και Melania Trump AP

 
Brigitte Macron και Melania Trump στο Elysee AP

 
Brigitte Macron και Melania Trump στο Elysee AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα