Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη μια πόρτα λιμουζίνας και όλοι ασχολούνται μαζί της

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη μια πόρτα λιμουζίνας και όλοι ασχολούνται μαζί της

Σε μια χώρα όπου η ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας εξετάζεται συνεχώς και με μεγεθυντικό φακό, το περιστατικό δεν παρέλειψε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

Η κίνηση μπορεί να δείχνει πολύ κοινότυπη ωστόσο προκάλεσε πάμπολλα σχόλια σήμερα στη Βρετανία: η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ, έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τρίτη, έξω από τη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου όπου η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επρόκειτο να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας, πραγματοποιώντας το πρώτο σόλο επίσημο καθήκον της.

ADVERTISING

Ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο σταματά μπροστά από το κτίριο. Η 37χρονη δούκισσα βγαίνει από αυτό, και αντίθετα από τις πρέπουσες συνήθειες για την περίσταση, κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου --μια κίνηση απόλυτα φυσιολογική και χωρίς να προσελκύσει ιδιαίτερα την προσοχή.

Σε μια χώρα όπου η ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας εξετάζεται συνεχώς και με μεγεθυντικό φακό, το περιστατικό δεν παρέλειψε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

"Είναι κάτι που ειδικά η βασίλισσα και η Κέιτ Μίντλετον (η συννυφάδα της Μέγκαν) δεν θα έκαναν ποτέ δημόσια", υπογραμμίζει το ταμπλόιντ The Mirror.

Ορισμένοι δεν δίστασαν να διακρίνουν στην κίνηση αυτή ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός παραμένει μια απλή γυναίκα παρότι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ. Με τον γάμο αυτό, η Μέγκαν απέκτησε τον τίτλο της δούκισσας αλλά και μια σειρά από καθήκοντα λόγω της ένταξής της στη βασιλική οικογένεια.

"Μια πριγκίπισσα που βρίσκει ακόμη χρόνο να κλείσει την πόρτα της στο αυτοκίνητο. Συγχαρητήρια Μέγκαν!", έγραψε στο Twitter η 'Εμιλι 'Αντριους, βασιλική ανταποκρίτρια της εφημερίδας The Sun.

Αντίθετα, άλλοι φάνηκαν πιο επιφυλακτικοί ως προς τη σημασία που δίδεται στο περιστατικό, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αναγνωστών στην ιστοσελίδα του BBC καθώς ήταν πρώτο από τα άρθρα που διαβάστηκαν περισσότερο.

Ο ειδικός σε θέματα πρωτοκόλλου Ουίλιαμ Χάνσον υπογράμμισε από την πλευρά του ότι η Μέγκαν σε καμία περίπτωση δεν παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά απλά η δούκισσα ενήργησε αντανακλαστικά. "Συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι αξιωματούχοι έχουν κάποιον να ανοίγει και να κλείνει τις πόρτες του αυτοκινήτου τους για λόγους ασφαλείας, αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη συμπεριφορά μιας πριγκίπισσας. Είναι σαφές ότι η Μέγκαν έκλεισε την πόρτα από συνήθεια", εξήγησε ο Χάνσον στο Twitter.

SHARE:

24Media Network