Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο παντρεύτηκαν και δέχθηκαν κύματα αγάπης στο Instagram

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο παντρεύτηκαν και δέχθηκαν κύματα αγάπης στο Instagram
Η Mariana Varela και η Fabiola Valentín Instagram @marianajvarela @fabiolavalentinpr

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή προχώρησαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο, οι οποίες με ένα βίντεο στα social media αποκάλυψαν πως παντρεύτηκαν και ζουν τον έρωτά τους.

Όταν η Mariana Varela από την Αργεντινή και η Fabiola Valentín από το Πουέρτο Ρίκο συναντήθηκαν στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International το 2020 εκπροσωπώντας αντίστοιχα τις χώρες τους, δεν πίστευαν πως δύο χρόνια μετά όχι απλά θα ήταν ζευγάρι αλλά και θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου.

Η 26χρονη Μις Αργεντινή και η 22χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο με ένα εντυπωσιακό βίντεο που μοιράστηκαν στα social media ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν κρυφά την Παρασκευή (28/10) αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εδώ και δύο χρόνια διατηρούσαν κρυφή τη σχέση τους. Κάτι που καμία από τις δύο δεν είχε υπονοήσει τα τελευταία χρόνια.

Στο βίντεο διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων, το οποίο τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει ξεπεράσει τις 1.8 εκατομμύρια προβολές περνούν γρήγορα εικόνες από ταξίδια τους στο Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό μέχρι τη ρομαντική πρόταση γάμου, τα χέρια τους με μονόπετρα και βέρες αλλά και ένα τρυφερό φιλί έξω από το δικαστικό κέντρο του Σαν Χουάν, στο Πουέρτο Ρίκο.

Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίξαμε τις πόρτες σε μια ξεχωριστή μέρα”, έγραψαν στο κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση, με τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης να “πέφτουν βροχή”.

“Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη! Είμαστε πολύ χαρούμενες και ευλογημένες. Σας εύχομαι η αγάπη που μας δίνετε να πολλαπλασιαστεί! Ατελείωτα ευχαριστώ”, είπε χαρακτηριστικά η Mariana Varela.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα