Η συγγραφέας του “Πως θα σκοτώσεις τον άντρα σου” κατηγορείται για δολοφονία του άντρα της

Η συγγραφέας του “Πως θα σκοτώσεις τον άντρα σου” κατηγορείται για δολοφονία του άντρα της

Η Nancy Crampton Brophy συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία του συζύγου της. Η ίδια έχει συγγράψει σχετικό εγχειρίδιο στο παρελθόν.

Οι αρχές του Όρεγκον αναφέρουν ότι η 68χρονη συγγραφέας Nancy Crampton Brophy συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία του συζύγου της στη σχολή μαγειρικής Oregon Culinary Institute.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στην κουζίνα της σχολής όπου και εργαζόταν ως καθηγητής μαγειρικής, ενώ η δολοφονία έγινε τον Ιούνιο.

Η Nancy Crampton Brophy συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, τρεις μήνες μετά την κηδεία του συζύγου της. Μάλιστα, είχε εκφωνήσει η ίδια τον επικήδειο λόγο.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα τα στοιχεία βάσει των οποίων έφτασαν στη σύλληψη της 68χρονης. Η Brophy έγραφε βιβλία που αφηγούνταν εγκλήματα πάθους.

Το θέμα της συζυγοκτονίας ήταν αγαπημένο της. Το 2011 άλλωστε είχε γράψει το δοκίμιο “Πως θα σκοτώσεις τον άντρα σου”. Σε αυτό έγραφε μεταξύ άλλων: “Επί σειρά ετών σκεφτόμουν τη δολοφονία και μια πιθανή σύλληψη ως συνέπειά της. Αν ο φόνος μπορεί να με “απελευθερώσει”, δεν θα ήθελα να περάσω τη ζωή μου στη φυλακή”.

Σε άλλο σημείο έγραφε: “Δεν θέλω να ανησυχώ για αίμα και μυαλά χυμένα στους τοίχους του σπιτιού μου. Δεν μπορώ να λέω και να αποστηθίζω ψέματα. Ωστόσο ξέρω πως όλοι και όλες μας έχουμε μέσα μας την ιδέα ενός φόνου όταν φτάνουμε σε ακραίες καταστάσεις”.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η ίδια είχε αναρτήσει δημοσίευση στο Facebook όπου τον χαρακτήριζε ως “καλύτερό της φίλο”, εκφράζοντας την οδύνη της. Η δίκη της θα γίνει στις 17 Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version