Το φρικιαστικό τηλεφώνημα ενός 17χρονου που σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του

Το φρικιαστικό τηλεφώνημα ενός 17χρονου που σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του

Ένας 17χρονος καλεί τις αρχές για να ομολογήσει ότι πριν από λίγα λεπτά είχε πυροβολήσει και είχε σκοτώσει την μητέρα και την αδερφή του, διηγούμενος στην αστυνομικό κάθε λεπτομέρεια (Ηχητικό)

Το 2012, ο Jake Evans κάλεσε τις αμερικανικές αρχές προκειμένου να ομολογήσει ότι είχε μόλις πυροβολήσει και σκοτώσει την μητέρα και την αδερφή του.

Ο 17χρονος είχε κλέψει το περίστροφο του παππού του και πυροβόλησε την 48χρονη μητέρα του, τραυματίζοντας την θανάσιμα και την 15χρονη αδελφή του, μέσα στο πολυτελές σπίτι τους στο Τέξας.

Ο δολοφόνος κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας στην υπάλληλο: "δολοφόνησα την μητέρα και την αδερφή μου".

Όταν εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει τι άκουγε, ο ίδιος επέμενε ότι οι και τα δυο θύματα είχαν χάσει τη ζωή τους. Περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία και κυνικότητα την αποτρόπαιη πράξη του, ενώ δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Παράλληλα, ακούγεται να λέει ότι στο μέλλον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους εφιάλτες από τη στιγμή της δολοφονίας και αναρωτιέται αν υπάρχει φαρμακευτική θεραπεία για αυτό.

Η υπάλληλος κατάφερε να κρατήσει τον δράστη στην τηλεφωνική γραμμή, έως ότου φτάσει στο σπίτι του ένα περιπολικό.

Η συνομιλία είδε το φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση της ποινής του νεαρού, που πριν από λίγες ημέρες ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο του επέβαλε 22ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή.

(Πηγή: Theladbile)

SHARE: