Ινδία: Μαχαίρωσε και συνέθλιψε το κεφάλι 16χρονης στη μέση του δρόμου – Σοκάρει η απάθεια των περαστικών

Ινδία: Μαχαίρωσε και συνέθλιψε το κεφάλι 16χρονης στη μέση του δρόμου – Σοκάρει η απάθεια των περαστικών
Δολοφονία 16χρονης στο Δελχί

Φρίκη στην πρωτεύουσα της Ινδίας, με έναν 20χρονο να δολοφονεί άγρια 16χρονη φίλη του μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών, οι οποίοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να βοηθήσουν το άτυχο κορίτσι.

Σοκ, οργή και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, με έναν 20χρονο να μαχαιρώνει επανειλημμένα και να συνθλίβει με μια μεγάλη πέτρα το κεφάλι 16χρονης φίλης του στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια αρκετών διερχομένων.

Η αστυνομία θεωρεί ότι δράστης και θύμα ήταν ζευγαρί και ότι είχαν τσακωθεί ώρες πριν το έγκλημα, την Κυριακή (28/05). Το άτυχο κορίτσι επρόκειτο να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του γιου ενός φίλου του όταν δέχτηκε επίθεση, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Το έγκλημα καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έγινε viral στη χώρα, καθώς πέρα από το ειδεχθές της δολοφονίας, φαίνεται και η σοκαριστική αδιαφορία των περαστικών. Ουκ ολίγοι χρήστες του Twitter εξέφρασαν την οργή τους για την ανύπαρκτη αντίδραση των διερχομένων

Το έγκλημα καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Αρκετοί άνθρωποι το είδαν αυτό, αλλά δεν έδωσαν βάση. Το Δελχί έχει γίνει εξαιρετικά ανασφαλές για τις γυναίκες και τα κορίτσια“, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων ANI, επικαλούμενο την επικεφαλής της Επιτροπής Γυναικών του Δελχί.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τις Γυναίκες είπε ότι το έγκλημα δείχνει την “αναισθησία” των κατοίκων του Δελχί. “Υπήρχαν πολλά άτομα στο σημείο όταν συνέβη το περιστατικό, αλλά κανείς δεν έκανε καμία ενέργεια για να βοηθήσει το κορίτσι. Η υπόθεση θα πρέπει να εκδικαστεί με γρήγορες διαδικασίες σε δικαστήριο και η ετυμηγορία να βγει το συντομότερο δυνατό“, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα