ΙΝΔΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιατί το "χρυσό" άγαλμα του Ρονάλντο προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο στην Ινδία

Το χρυσό άγαλμα του Πορτογάλου σταρ των γηπέδων έχει διχάσει τους κατοίκους στη Γκόα της Ινδίας, καθώς η περιφέρεια αποτελούσε πορτογαλική αποικία. Οι αντιδράσεις των ντόπιων.

Ο Sudesh Kumar (δεύτερος από δεξιά) σκότωσε ένα άνδρα και προσπάθησε να περάσει τη σορό ως δική του, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή για τη δολοφονία της κόρης του.

Ινδός συνελήφθη για φόνο που έκανε, ώστε να γλιτώσει τη δίκη για το φόνο της κόρης του

Ο 48χρονος Sudesh Kuma προσπάθησε να γλιτώσει την επιστροφή στη φυλακή, για τη δολοφονία της κόρης του, σκοτώνοντας έναν άνδρα ώστε να παρουσιάσει το πτώμα του ως δικό του. Απέτυχε παταγωδώς.

Ο αρχηγός του επιτελείου Άμυνας της Ινδίας, Μπίπιν Ράβατ

Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας - Νεκρός ο αρχηγός Άμυνας

Ελικόπτερο του στρατού της Ινδίας που μετέφερε τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ινδίας συνετρίβη στο Ταμίλ Ναντού. Μεταξύ των νεκρών ο στρατηγός Μπιπίν Ραουάτ, η σύζυγός του και 11 άλλοι άνθρωποι.

Θερμομέτρηση ταξιδιωτών στην Ινδία

Μετάλλαξη Όμικρον: Δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα και στην Ινδία

Τα δυο πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον εντοπίστηκαν στο νότιο κρατίδιο Καρνατάκα και ακύρωσαν τα σχέδια της χώρας να ξεκινήσει και πάλι τις προγραμματισμένες εμπορικές διεθνείς πτήσεις στις 15 Δεκεμβρίου.

Ένας άντρας κουβαλά ένα καλάθι γεμάτο άνθρακα που εξόρυξε από ορυχείο στην Νταμπά

Μια πόλη από άνθρακα στα βάθη της Ινδίας

Η ζωή περίπου 4 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ινδία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον άνθρακα. Ποιες είναι οι επιπτώσεις της καύσης του στην κλιματική αλλαγή και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους κατοίκους της Νταμπάντ.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι

Ινδία: Ο πρωθυπουργός Μόντι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην COP26

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο για το Κλίμα COP26. "Η Σύνοδος για το Κλίμα θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για να «χαράξουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε", δήλωσε το γραφείο του.

Η τιμή του βαμβακιού έφτασε σε σημεία που δεν βρέθηκε από τον Ιούλιο του 2011, με την παραγωγή να μην μπορεί να καλύψει τη ζήτηση.

Αναμένεται αύξηση τιμών στα τζιν, τα Τ-shirts και ό,τι άλλο είναι από βαμβάκι

Mια σειρά προβλημάτων που δημιούργησε ο Covid-19 και η κλιματική αλλαγή, είχε ως συνέπεια να πάρει η τιμή του βαμβακιού τη μεγαλύτερη αύξηση της τελευταίας δεκαετίας. Τι σημαίνει αυτό για τις τσέπες μας;

Διαδήλωση αγροτών στην Ινδία

Ινδία: Οκτώ νεκροί σε διαδήλωση αγροτών

Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω από τα αυτοκίνητα της υπουργικής οχηματοπομπής, ενώ σύμφωνα με τους διαδηλωτές, ένα από αυτά συνέθλιψε τέσσερις διαδηλωτές, σκοτώνοντάς τους.

Υποψήφιοι εξεταζόμενοι, στην είσοδο εξεταστικού κέντρου για τις εξετάσεις εισαγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Ινδίας.

Ινδία: Η κυβέρνηση "έκλεισε" το internet κατά τη διάρκεια γραπτών εξετάσεων

Απαγόρευση στην πρόσβαση διαδικτύου, επέβαλε την Κυριακή (26/09) η Ινδική κυβέρνηση, προκειμένου να μην διαρρεύσουν θέματα κατά τη διάρκεια εξετάσεων, για θέσεις στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.