ΙΝΔΙΑ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ήταν το φυσικό σημείο εισόδου για τις ινδικές επιχειρήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ήταν το φυσικό σημείο εισόδου για τις ινδικές επιχειρήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά

Την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Ελλάδα στις σχέσεις της με την Ινδία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, επιβεβαιώνοντας το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων.

Indian groom dressed in white Sherwani and red hat with stunning bride in red lehenga during the Saptapadi ceremony on Hindu wedding

Ινδία: Ο Κομμουνισμός, ο Μαρξισμός και ο Λενινισμός θα... παραβρεθούν στον γάμο του Σοσιαλισμού

Τα παιδιά και το εγγόνι του γραμματέα μιας τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ινδίας, ονομάστηκαν Κομμουνισμός, Λενινισμός, Μαρξισμός και Σοσιαλισμός που παντρεύεται αύριο.

Καύση νεκρών από κορονοϊό στην Ινδία

Κορονοϊός-Παραλλαγή "Δέλτα": Απειλεί με γαστρεντερίτιδες, θρομβώσεις και προβλήματα ακοής

Πόνοι στο στομάχι, ναυτίες, εμετοί, μείωση στην όρεξη, προβλήματα στην ακοή και πόνοι στα κόκκαλα. Η νέα μετάλλαξη, γνωστή ως "Δέλτα" δείχνει το πιο άσχημο της πρόσωπο στην Ινδία και όχι μόνο.

Νύφη αρνήθηκε να ολοκληρώσει το μυστήριο του γάμου της, όταν ο μεθυσμένος γαμπρός προκάλεσε χάος και ζήτησε από τους γονείς της να 'πιάσουν' ομήρους τους συγγενείς του έως τότε συντρόφου της.

Οι γονείς νύφης στην Ινδία κράτησαν ομήρους το γαμπρό και την οικογένεια του

Ο γαμπρός εμφανίστηκε μεθυσμένος στο γάμο του και η νύφη τον αγνοούσε έως ότου έκρινε πως όλα έχουν ένα όριο. Ακύρωσε το γάμο και η οικογένεια της κράτησε ομήρους τους συγγενείς του έως τότε συντρόφου της -μαζί με τον ίδιο. Τι ζήτησε για τους αφήσει ελεύθερους.

Ινδία: Πέθανε η νύφη, έγινε ο γάμος - Την αντικατέστησε η αδερφή της στην ίδια τελετή

Ινδία: Πέθανε η νύφη, έγινε ο γάμος - Την αντικατέστησε η αδερφή της στην ίδια τελετή

Ο θάνατος μιας νύφης στην Ινδία κανονικά έπρεπε να σημάνει και το τέλος της γαμήλιας τελετής, όμως οι οικογένειες συμφώνησαν να την αντικαταστήσουν με μια απο τις αδερφές της και να συνεχιστεί η τελετή.

To πλοίο X-Press Pearl

Σρι Λάνκα: Ζήτησε τη βοήθεια της Ινδίας για να προλάβει την τεράστια οικολογική καταστροφή

Σε μια προσπάθεια να προστατέψει τις ακτές της από μια ενδεχόμενη πετρελαιοκηλίδα που πιθανόν να προκληθεί από το ναυάγιο του πλοίου X-Press Pearl που καιγόταν επι δύο εβδομάδες, η Σρι Λάνκα ζήτησε τη βοήθεια της Ινδίας.

Καύση νεκρών από τον κορονοϊό στην Ινδια

Ινδία: Ξεπέρασε το όριο των 27 εκατομμυρίων κρουσμάτων κορονοϊού

Μπορεί ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία να καταγράφει μία μικρή μείωση τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο η γιγαντιαία χώρα των 1,3 δισεκ. κατοίκων ξεπέρασε το όριο των 27 εκατομμυρίων μολύνσεων.