Ινδία: Νέες συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό Ισπανίδας τουρίστριας

Διαβάζεται σε 1'
Ινδία: Νέες συλλήψεις για τον ομαδικό βιασμό Ισπανίδας τουρίστριας
Instagram @vueltaalmundoenmoto

Στη σύλληψη ακόμη πέντε ανδρών για τον ομαδικό βιασμό Ισπανίδας τουρίστριας στην Ινδία προχώρησε η αστυνομία. Της έδωσαν αποζημίωση ύψους 12.000 δολαρίων.

Η ινδική αστυνομία συνέλαβε άλλους πέντε άνδρες σε σχέση με τον ομαδικό βιασμό μιας Ισπανίδας τουρίστριας, ήτοι συνολικά 8 ανθρώπους, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Η επίθεση εναντίον της γυναίκας, η οποία ταξίδευε με μηχανή μαζί με τον σύζυγό της, διαπράχθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πολιτεία Τζαρχάντ, στην ανατολική Ινδία, όπου είχε κατασκηνώσει το ζευγάρι.

Το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India (PTI) έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των πέντε υπόπτων, στους οποίους είχαν φορέσει χειροπέδες και είχαν δέσει μεταξύ τους με σκοινί.

Τη Δευτέρα, άλλοι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου και τέθηκαν υπό κράτηση.

«Οκτώ συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα σε σχέση με αυτόν τον φερόμενο ομαδικό βιασμό μιας Ισπανίδας», έγραψε το PTI, επικαλούμενο αστυνομικούς.

Οι αρχές παρέδωσαν μια επιταγή ύψους 12.000 δολαρίων στο ζευγάρι στο πλαίσιο ενός «προγράμματος αποζημίωσης θυμάτων», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

Κατά μέσο όρο σχεδόν 90 βιασμοί την ημέρα καταγράφηκαν στην Ινδία το 2022, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Εντούτοις, ένας μεγάλος αριθμός περιστατικών δεν καταγγέλλεται εξαιτίας του στιγματισμού των θυμάτων και της έλλειψης εμπιστοσύνης στις αστυνομικές έρευνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα