ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυρά της Αστυνομίας, μετά από διαπληκτισμό σε εμπορικό κέντρο

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από πυρά της Αστυνομίας, μετά από διαπληκτισμό σε εμπορικό κέντρο

Ένας νεαρός άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας στη Βόρεια Καρολίνα, μετά από διαπληκτισμό σε εμπορικό κέντρο, όπου επικράτησε πανικός

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών σε ένα εμπορικό κέντρο στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, όπου επικράτησε πανικός μεταξύ των πολλών πελατών που είχαν πάει σε αυτό για τις αγορές της τελευταίας στιγμής την παραμονή των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Μια διένεξη ξέσπασε στο εμπορικό κέντρο ανάμεσα σε δύο ομάδες ανθρώπων περί τις 14:00» (21:00 ώρα Ελλάδας) ανέφερε η αστυνομία της Σάρλοτ-Μέκλενμπεργκ, στη Βόρεια Καρολίνα, σε ανακοίνωσή της.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Νόρθλεϊκ της Σάρλοτ, όπου εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί με πολιτικά έσπευσαν να επέμβουν.

«Ένα πρόσωπο που ήταν οπλισμένο σκοτώθηκε από σφαίρες κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού... κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ήχος των πυρών προκάλεσε πανικό στους πολυάριθμους πελάτες στο εμπορικό κέντρο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι πανικόβλητοι πελάτες έτρεξαν προς τις εξόδους του εμπορικού κέντρου αναζητώντας κάλυψη. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι υπέστησαν μικροτραυματισμούς όταν ποδοπατήθηκαν εν μέσω του πανικού.

Τα επεισόδια ένοπλης βίας είναι συχνά στις ΗΠΑ, όπου η πρόσβαση στα όπλα είναι εξαιρετικά εύκολη και η οπλοφορία είναι νόμιμη με βάση τη δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος.

SHARE:

24Media Network