ΗΠΑ: Φοιτητής μπέρδεψε το σπίτι του με άλλο και τον πυροβόλησαν

ΗΠΑ: Φοιτητής μπέρδεψε το σπίτι του με άλλο και τον πυροβόλησαν
Όπλο Getty Images/iStockphoto

Για διαρρήκτη πέρασαν έναν 20χρονο φοιτητή στις ΗΠΑ, ο οποίος προσπάθησε καταλάθος να μπει σε άλλο σπίτι. Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν

Ένας 20χρονος φοιτητής σκοτώθηκε έπειτα από πυροβολισμό, στις ΗΠΑ, καθώς εσφαλμένα θεωρήθηκε ότι ήταν διαρρήκτης. Προσπάθησε να μπει καταλάθος σε άλλο σπίτι.

Όπως μεταδίδει το ABC, οι αρχές του αστυνομικού τμήματος της Columbia, το βράδυ του Σαββάτου (26/8), δέχθηκαν κλήση για διάρρηξη. Ενώ οι αστυνομικοί πήγαιναν προς το συγκεκριμένο σπίτι, δέχθηκαν εκ νέου κλήση για πυροβολισμό. Μόλις έφτασαν στην οικία, εντόπισαν στην είσοδο έναν νεκρό, ο οποίος είχε δεχθεί πυρά στο πάνω μέρος του σώματός του.

Μετά από ιατροδικαστική εξετάση, η σορός εξακριβώθηκε ότι ανήκει στον Nicholas Anthony Donofrio από το Connecticut. Ήταν δευτεροετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα και μόλις είχε ξεκινήσει την ακαδημαϊκή χρονιά. “Οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι ο Donofrio που διέμενε στη South Holly Street επιχείρησε να μπει σε λάθος σπίτι, όταν πυροβολήθηκε θανάσιμα”, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Το περιστατικό έρχεται μήνες μετά από τον πυροβολισμό του 17χρονου Ralph Yarl, ο οποίος στις 13 Απριλίου δέχθηκε πυρά στο κεφάλι και στο χέρι του, καθώς πήγε σε λάθος σπίτι, για να πάρει τα αδέρφια του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα