Ντούλος: Το διαζύγιο, η εξαφάνιση της πρώην συζύγου και η σύλληψη του Έλληνα εκατομμυριούχου

Ντούλος: Το διαζύγιο, η εξαφάνιση της πρώην συζύγου και η σύλληψη του Έλληνα εκατομμυριούχου
Ο Φώτης Δούλος που κατηγορείται για την εξαφάνιση της πρώην συζύγου του AP

Η 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αργεντινή αγνοείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου και τα ίχνη της χάθηκαν αφότου άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο. Το "κουβάρι" της υπόθεσης.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον εν διαστάσει σύζυγο της Τζένιφερ Ντούλου, Φώτη Ντούλο, για την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του και μητέρας πέντε παιδιών ηλικίας 8 έως 13 ετών.

Η 50χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αργεντινή αγνοείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου και τα ίχνη της χάθηκαν αφότου άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν στις Αρχές άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, τα οποία ανησύχησαν αφού η γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και είχε χάσει αρκετά ραντεβού.

Η Τζένιφερ Δούλου, μητέρα πέντε παιδιών που αγνοείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου AP

Το πρώην ζευγάρι, που ζούσε χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια, φέρεται να είχε εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη για τους όρους διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.

Οι υποψίες των Αρχών επικεντρώθηκαν από την αρχή στον εν διαστάσει σύζυγο της Τζένιφερ και τη νέα του σύντροφο, τη 44χρονη Μισέλ Τροκόνις. Σύμφωνα με πηγές του New York Times, οι δύο τους κατηγορούνται για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της Δικαιοσύνης, κατηγορητήριο το οποίο “αναμένεται να επεκταθεί”, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Οι δυο τους θα καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ενώ έχουν πληρώσει και 500.000 δολάρια.

Στις 30 Μαΐου, η εφημερίδα «The Hartford Courant», έγραψε πως οι αστυνομικοί είχαν βρει ίχνη από αίμα στο σπίτι της κ. Ντούλου, γεγονός που τους οδήγησε να πιστέψουν πως έχει πέσει θύμα βίαιου εγκλήματος.

Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια και μέχρι πριν από δύο χρόνια ζούσαν μαζί στο Φάρμινγκτον του Κονέκρικατ. Ο χωρισμός ήταν έντονος από την αρχή και η Ντούλου είχε κάνει αίτηση για επίσπευση της χορήγησης της κηδεμονίας των παιδιών τους στην ίδια, καθώς όπως ισχυρίστηκε ανησυχούσε πως ο άντρας της θα απήγαγε τα πέντε παιδιά και θα τα μετέφερε στον τόπο καταγωγής του, την Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι ο Φώτης Ντούλος θα την έβλαπτε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας ανέφεραν ότι ο 51χρονος είναι ένα ιδιαίτερα ασταθές και ευέξαπτο άτομο, με ροπή στις υπερβολικές αντιδράσεις. «Πολλοί άνθρωποι δεν τον συμπαθούσαν επειδή ήταν πολύ ευερέθιστος. Έβαζε συχνά τις φωνές και μπλεκόταν σε επεισοδιακούς καυγάδες».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα