ΗΠΑ: Γυναίκα άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο του Ντάλας – Τέθηκε υπό κράτηση

ΗΠΑ: Γυναίκα άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο του Ντάλας – Τέθηκε υπό κράτηση
Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Ντάλας Twitter

Συναγερμός στην αστυνομία του Ντάλας μετά από πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο "Dallas Love Field". Τέθηκε υπό κράτηση μία γυναίκα που άνοιξε πυρ.

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία του Ντάλας μετά από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα στο αεροδρόμιο “Dallas Love Field”.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ντάλας, μία γυναίκα φέρεται να άνοιξε πυρ και να πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα, προτού η αστυνομία την πυροβολήσει και τη συλλάβει.

Το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο, σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί όταν μια 37χρονη γυναίκα έφτασε στο αεροδρόμιο, μπήκε μέσα και κατευθύνθηκε στα γκισέ εισιτηρίων, ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ντάλας, Έντι Γκαρσία. Πήγε στο μπάνιο και στη συνέχεια βγήκε φορώντας κουκούλα, ενώ έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και άρχισε να πυροβολεί, προφανώς στοχεύοντας στο ταβάνι, πρόσθεσε.

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο την πυροβόλησε τότε στο κάτω άκρο και η ίδια τέθηκε υπό κράτηση, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε, διαβεβαίωσε ο Γκαρσία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα