ΗΠΑ: Νεκρός από αστυνομικά πυρά αδερφός Αφροαμερικανού που είχε βρεθεί κρεμασμένος

ΗΠΑ: Νεκρός από αστυνομικά πυρά αδερφός Αφροαμερικανού που είχε βρεθεί κρεμασμένος
Αστυνομία στις ΗΠΑ. Φωτό αρχείου. AP

Την προηγούμενη εβδομάδα ένας άντρας εντοπίστηκε κρεμασμένος στο Λος Άντζελες. Την Τετάρτη ο ετεροθαλής αδερφός του δολοφονήθηκε από την αστυνομία.

Ο ετεροθαλής αδερφός ένος μαύρου άνδρα ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα πάρκο της Βόρειας Καλιφόρνιας, δολοφονήθηκε από την αστυνομία τους Λος Άντζελες την Τετάρτη, από το ίδιο τμήμα -μάλιστα- που ερευνά την υπόθεση.

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν άντρα στο Ρόσαμοντ, βόρεια των συνόρων της κομητείας του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών. Ο άντρας ταυτοποιήθηκε ως Τέρον Μπουν, από τον δικηγόρο της οικογένειας του Ρόμπερτ Φούλερ, του ανθρώπου που βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μπουν ήταν ο ετεροθαλής αδερφός του Φούλερ.

Οι αρχές προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για απαγωγή, συζυγική επίθεση και επίθεση με χρήση θανατηφόρου όπλου. Όπως εξηγούν, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν το αμάξι του, ο άντρας άνοιξε την πόρτα και ξεκίνησε να πυροβολεί.

Οι αρχές απάντησαν με πυροβολισμούς και τον σκότωσαν. Μια γυναίκα στο αμάξι τραυματίστηκε στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ένα κορίτσι επτά ετών δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα στο αμάξι, δεν ήταν αυτή που είχε καταγγείλει την συζυγική επίθεση.

“Αυτή τη στιγμή, μέχρι να παραλάβουμε όλες τις πληροφορίες, η οικογένεια και η νομική ομάδα, δεν έχει κάτι περαιτέρω να αναφέρει όσον αφορά στο περιστατικό”, σχολίασε ο δικηγόρος της οικογένειας Jamon Hicks.

Σύμφωνα με τον Guardian, τα αρχεία του δικαστήριου επιβεβαιώνουν πως στον Μπουν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες την Τρίτη, στο ανώτερο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, για επίθεση με τη χρήση θανατηφόρου όπλου, παράνομη κράτηση, ενδοοικογενειακή βία και εγκληματικές απειλές.

Το Ρόσαμοντ απέχει περίπου 20 μίλια από το Πάλμντειλ, το μέρος που εντοπίστηκε η κρεμασμένη σορός του Ρόμπερτ Φούλερ την προηγούμενη εβδομάδα. Στην αρχή το περιστατικό θεωρήθηκε αυτοκτονία, όμως μετά την απαίτηση της κοινότητας διεξάγεται πλήρης έρευνα για την αιτία του θανάτού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα