ΗΠΑ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο του Νάσβιλ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο του Νάσβιλ
Βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στο Νάσβιλ Associated Press

Ένα νέο περιστατικό ένοπλης επίθεσης συγκλονίζει τις ΗΠΑ, με μία 28χρονη να ανοίγει πυρ σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο του Νάσβιλ της πολιτείας Τενεσί. Συγκλονιστικό βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών.

Συγκλονίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Μητροπολιτική αστυνομία του Νάσβιλ, στο οποίο φαίνεται εξουδετέρωση της 28χρονης που σκότωσε 3 παιδιά και 3 εργαζόμενους στο σχολείο, τη Δευτέρα.

Σημειώνεται πως το βίντεο είναι από την κάμερα σώματος ενός αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στην έφοδο που έγινε στο σχολείο.

Νωρίτερα, σε άλλο βίντεο με πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Νάσβιλ στις ΗΠΑ, φαίνεται η δράστις που άνοιξε πυρ σε δημοτικό ιδιωτικό σχολείο, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Στο βίντεο διάρκειας άνω των δύο λεπτών διακρίνεται η στιγμή που η 28χρονη, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ, φτάνει στο σχολείο και πυροβολεί προς την πόρτα, σπάζοντας την γυάλινη τζαμαρία.

Στη συνέχεια, τη δείχνει να περιπλανιέται στις σχολικές αίθουσες, κρατώντας προτεταμένο το όπλο, ψάχνοντας για τα θύματά της.

Η Χέιλ μπήκε το πρωί της Δευτέρας 27/3 στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School», οπλισμένη με δυο τουφέκια εφόδου και πιστόλι.

Κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο οποίο είχε φοιτήσει, πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, ηλικιών μεταξύ 8 και 9 ετών, και τρεις ενήλικες, ηλικιών μεταξύ 60 και 61 ετών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα