ΗΠΑ: Εκτελεστής “κούριερ” δολοφόνησε τον γιο της δικαστίνας Έσθερ Σάλας

ΗΠΑ: Εκτελεστής “κούριερ” δολοφόνησε τον γιο της δικαστίνας Έσθερ Σάλας
Μητέρα και γιος Youtube PrintScreen

Ο 20χρονος Ντάνιελ Άντερλ, γιος της δικαστίνας Έ. Σάλας δολοφονήθηκε από άντρα που φέρεται να παρίστανε τον υπάλληλο της FedEx. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Ένας ένοπλος μεταμφιεσμένος σε κούριερ σκότωσε τον 20χρονο γιο μιας ομοσπονδιακής δικαστίνας στο Νιου Τζέρσι.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο άτυχος άνδρας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας την Κυριακή και τότε ο υποτιθέμενος κούριερ πυροβόλησε και σκότωσε το γιο της δικαστή, ενώ τραυμάτισε και τον σύζυγό της.

Πρόκειται για τον γιο της δικαστίνας Έσθερ Σάλας. Ο σύζυγός της, Μάρκ Άντερλ τραυματίστηκε κατά την επίθεση. Η Σάλας ήταν στο υπόγειο εκείνη την ώρα και δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με αξιωματούχο του δικαστικού σώματος.

Ο δράστης, που πιστεύεται ότι ήταν μόνος κατά την επίθεση παρίστανε τον κούριερ της FedEx, δεν έχει συλληφθεί μέχρι ώρας, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο άτυχος Ντάνιελ, φοιτητής, ήταν το μόνο παιδί της Σάλας, η οποία εδρεύει στο Νιούαρκ και διορίστηκε από τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα το 2011.

Η σημαντικότερη υπόθεση, που είχε χειριστεί τα τελευταία χρόνια ήταν η υπόθεση χρηματοοικονομικής απάτης στην οποία συμμετείχαν οι “Real Housewives of New Jersey” , Τερέσα και Τζόι Τζιούντις, τις οποίες η Σάλας καταδίκασε σε φυλάκιση για σοβαρά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της φοροδιαφυγής.

Πιο πρόσφατα, η Σάλας ήταν πρόεδρος σε αγωγή που ασκήθηκε από επενδυτές της Deutsche Bank, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία έκανε ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις σχετικά με τις πολιτικές της κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και απέτυχε να παρακολουθήσει πελάτες “υψηλού κινδύνου”, συμπεριλαμβανομένου και του Έπσταιν.

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι, Φιλ Μέρφι, χαρακτήρισε το περιστατικό ως “μια παράλογη πράξη” και πρόσθεσε ότι αυτή η τραγωδία είναι μια ακόμα υπενθύμιση ότι η βία των όπλων παραμένει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα