ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Μίσιγκαν – Πληροφορίες για τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο στο Μίσιγκαν – Πληροφορίες για τραυματίες
istock

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε ξενοδοχείο στο Ντίρμπορν του Μίσιγκαν. Τουλάχιστον ένας τραυματίας έχει μεταφερθεί εκτός του ξενοδοχείου. Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με τον ύποπτο.

Συναγερμός σήμανε στο Ντίρμπορν του Μίσιγκαν μετά από αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς στο ξενοδοχείο Hampton Inn.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Μίσιγκαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έναν ύποπτο για το συμβάν με πυροβολισμούς, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Issa Shahin κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδει το CNN, ο ύποπτος φέρεται να είναι ταμπουρωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με ένα μακρύ όπλο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Νωρίτερα, η αστυνομία σε tweet της ανέφερε πως “αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ενεργή σκηνή πυροβολισμών στο Hampton Inn, 22324 Michigan Ave στο Ντίρμπορν. Η κατάσταση είναι ενεργή και επικίνδυνη. Μείνετε μακριά από τη σκηνή“.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο ύποπτος ήρθε σε διαμάχη με το προσωπικό του ξενοδοχείου αναφορικά με χρήματα, σύμφωνα με τον Shahin.

“Τον παρακαλώ να βγει ειρηνικά. Κανείς δεν θέλει να δει κανέναν άλλον να τραυματίζεται. Παρακαλώ βγείτε έξω ειρηνικά”, είπε ο Shahin στέλνοντας ένα μήνυμα προς τον ύποπτο.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι τουλάχιστον ένα θύμα έχει μεταφερθεί έξω από το ξενοδοχείο, αλλά δεν ανέφερε αν το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ή έχει πληροφορίες για την κατάστασή του.

“Στρατιώτες και αστυνομικοί εργάζονται για την απομόνωση ολόκληρης της περιοχής γύρω από το ξενοδοχείο. Παρακαλείστε να μείνετε μακριά από την περιοχή, καθώς πρόκειται για ενεργή κατάσταση και εξαιρετικά επικίνδυνη για το κοινό”, αναφέρεται σε tweet.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος δράστης έχει περιοριστεί, αλλά ο τόπος του εγκλήματος χαρακτηρίζεται ενεργός.

Το δημοτικό σχολείο DuVall έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα