Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη Τραμπ: Το ραντεβού στο ξενοδοχείο και το “μου θυμίζεις την κόρη μου”

Διαβάζεται σε 6'
Stormy Daniels
Η διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (AP Photo/Markus Schreiber, File)

Η διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς καταθέτει στην ποινική δίκη του Τραμπ για όσα συνέβησαν στη σουίτα του στο ξενοδοχείο αλλά και τις μετέπειτα συναντήσεις τους.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς καταθέτει ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Guardian, κατά την έναρξη της κατάθεσής της η Στόρμι Ντάνιελς μίλησε για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ επειδή, όπως είπε, με αυτή τη δουλειά εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα. Αργότερα της ζητήθηκε να αναγνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην αίθουσα όπως και έκανε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Τραμπ σε μία εκδήλωση της Wicked Entertainment στη λίμνη Τάχο. Η Ντάνιελς είπε πως όταν ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρίας σύστησε τη νεαρή στον Ντόναντ Τραμπ ανέφερε πως η Ντάνιελς ήταν και σκηνοθέτης. Όπως είπε, ο Τραμπ σχολίασε τότε πως πρέπει να είναι και πολύ έξυπνη αν σκηνοθετεί και εκείνη.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατέθεσε πως έπειτα από μία ακόμα σύντομη συνάντηση με τον Τραμπ στην εκδήλωση, ένας από τους σωματοφύλακες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ την πλησίασε και της μετέφερε την επιθυμία του Τραμπ να δειπνήσει μαζί της αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Τι συνέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Τελικά, όπως είπε, πήγε στη σουίτα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ όπου ο ίδιος φέρεται να την περίμενε φορώντας μεταξωτές ή σατέν πιτζάμες. Μάλιστα η ίδια κατέθεσε πως αστειεύτηκε με την εμφάνιση του Τραμπ ρωτώντας τον: «Ξέρει ο κ. Χέφνερ ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;». Η Ντάνιελς πρόσθεσε πως του ζήτησε να αλλάξει, όπως και έκανε, και όταν επέστρεψε, φορώντας πλέον κοστούμι, κάθισαν σε ένα τραπέζι και άρχισαν να μιλούν για το πώς μεγάλωσε και για το αν έχει κάποιον σύντροφο.

Η Ντάνιελς είπε ότι ο Τραμπ τη ρώτησε πώς ασχολήθηκε με τη βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων, τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία ταινιών του είδους. Παράλληλα, είπε, πως ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μάθουν πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειάς της, ο Τραμπ ενδιαφερόταν για τις επιχειρηματικές πτυχές του επαγγέλματος και πως, μεταξύ άλλων, της έκανε ερωτήσεις σχετικά με το αν είχε ασφάλιση υγείας και τις εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Κάποια στιγμή, η Ντάνιελς είπε ότι μίλησε με τον Τραμπ για τη σύζυγό του, τη Μελάνια, καθώς ξεφύλλιζαν φωτογραφίες. Του είπε ότι η Μελάνια ήταν όμορφη, αλλά ο Τραμπ τής απάντησε να μην ανησυχεί γιατί «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο». Η Ντάνιελς κατέθεσε επίσης ότι ο Τραμπ της είπε ότι του θυμίζει την κόρη του Ιβάνκα, όταν προσπαθούσε να την πείσει να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου του με τίτλο “The Apprentice”. “Μου θυμίζεις την κόρη μου. Είναι έξυπνη, ξανθιά και όμορφη και ο κόσμος την υποτιμά και αυτή”, φέρεται να της είπε.

Περιγράφοντας τι συνέβη αφότου επισκέφτηκε το μπάνιο της σουίτας του Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι βγαίνοντας είδε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να φορά μόνο το εσώρουχό του και ένα μπλουζάκι και ότι όταν κάποιος περιμένει στο κρεβάτι με αυτή την αμφίεση έχει πολύ ξεκάθαρη πρόθεση.

«Γέλασα, νευρικά, προσπάθησα να αστειευτώ και να φύγω», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε πως τότε ο Τραμπ στάθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την πόρτα αλλά όχι με απειλητικό τρόπο. Όταν του είπε πως πρέπει να φύγει, εκείνος φέρεται να αποκρίθηκε: «Νόμιζα ότι είχαμε καταλήξει κάπου… Νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά γι’ αυτό που ήθελες, αν θέλεις να φύγεις από αυτό το πάρκο τροχόσπιτων».  «Προσβλήθηκα γιατί ποτέ δεν έζησα σε πάρκο τροχόσπιτων», κατέθεσε η Ντάνιελς.

Ερωτηθείσα τι έγινε αφού είπε στον Τραμπ ότι ήθελε να φύγει, απάντησε: «Απλά νομίζω ότι έχασα τις αισθήσεις μου – δεν ήμουν μεθυσμένη, δεν ήμουν ναρκωμένη… Απλά δεν θυμάμαι».  Η Ντάνιελς είπε πως το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι την ίδια στο κρεβάτι, γυμνή, να συνευρίσκεται με τον Τραμπ. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι βρισκόμουν στο κρεβάτι, κατά κάποιο τρόπο στην αντίθετη πλευρά του κρεβατιού από εκεί που στεκόμασταν. Είχα βγάλει τα ρούχα και τα παπούτσια μου», είπε.

Σύμφωνα με το NBC, αφού η Ντάνιελς ερωτήθηκε αν ένιωσε κάτι «ασυνήθιστο» κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής της συνάντησης με τον Τραμπ, η ίδια είπε ότι κοιτούσε το ταβάνι και αναρωτιόταν πώς βρέθηκε εκεί ενώ προσπαθούσε να σκεφτεί κάτι άλλο από αυτό που συνέβαινε.

Μετά την ερωτική πράξη η Ντάνιελς θυμάται πως έτρεμε και δυσκολευόταν να βρει τα ρούχα και τα παπούτσια της. Σύμφωνα με όσα καταθέτει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είπε να ξαναβρεθούν κι εκείνη δεν απάντησε, απλώς έφυγε από τη σουίτα. Στην ερώτηση αν ο Τραμπ είχε εκφράσει κάποια ανησυχία για το αν θα μαθευόταν η συνάντησή τους η Ντάνιελς απάντησε αρνητικά.

Οι επόμενες συναντήσεις

Όπως μεταδίδει το NBC, η Ντάνιελς είπε ότι μίλησε σε κάποιους για τη σεξουαλική της επαφή με τον Τραμπ, αλλά ένιωσε «ντροπή» που δεν το σταμάτησε. «Ένιωσα ντροπή που δεν το σταμάτησα και που δεν είπα όχι».

Η Ντάνιελς κατέθεσε ότι είδε τον Τραμπ την επόμενη ημέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου. «Με σύστησε ως τη μικρή του φίλη Στόρμι στον “Big Ben” τον ποδοσφαιριστή», είπε, αναφερόμενη στον Ben Roethlisberger.

Η ίδια ανέφερε ότι τις εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους άρχισε να μιλάει συχνά με τον Τραμπ, μερικές φορές μία φορά την εβδομάδα. «Τον έβαζα πάντα σε ανοιχτή ακρόαση» είπε σημειώνοντας ότι «δεκάδες άνθρωποι» την άκουγαν στο τηλέφωνο με τον Τραμπ.

Σύμφωνα με την ίδια, τον Ιανουάριο του 2007 ο Τραμπ τής ζήτησε να παρευρεθεί στην παρουσίαση της Trump Vodka στο Λος Άντζελες και εκείνη πήγε για να διατηρήσει την πιθανότητα να συμμετάσχει στο “The Apprentice”.

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον Τραμπ το καλοκαίρι του 2007 στο μπανγκαλόου του στο Λος Άντζελες. Ερωτηθείσα γιατί πήγε να τον δει, η Daniels είπε ότι το έκανελόγω του “The Apprentice”. Αφού μπήκε στο μπανγκαλόου με τον Τραμπ, η Ντάνιελς είπε πως εκείνος την πλησίαζε συνεχώς και την άγγιζε στο πόδι αλλά εκείνη τον απέφυγε με μία δικαιολογία.

Η συνάντηση στο μπανγκαλόου ήταν η τελευταία φορά που τον είδε, είπε, και πως έπειτα από ένα τηλεφώνημα στο οποίο της δήλωσε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στο σόου, εκείνη ισχυρίζεται πως δεν απάντησε ξανά σε κάποια κλήση του.

Το συμφωνητικό και τα 130.000 δολάρια

Η Ντάνιελς κατέθεσε ότι δέχτηκε 130.000 δολάρια για να υπογράψει τη συμφωνητικό αποσιώπησης και ότι δεν διαπραγματεύτηκε για περισσότερα χρήματα από 130.000 δολάρια επειδή «δεν την ένοιαζαν» τα χρήματα. Το σκέλος αυτό της κατάθεσής της είναι πολύ σημαντικό καθώς όσα ισχυρίζονται έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ο οποίος υποστηρίζει πως εκβιάστηκε από εκείνη και τον δικηγόρο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα