Ήρωας: Τον έσωσε κλάσματα πριν τον παρασύρει το Μετρό

Ήρωας: Τον έσωσε κλάσματα πριν τον παρασύρει το Μετρό
YouTube

Μεθυσμένος οπαδός πέφτει στο κενό την ώρα που έρχεται το Μετρό - Ήρωας υπάλληλος με αυταπάρνηση πέφτει και τον σώζει δέκατα του δευτερολέπτου πριν παρασυρθεί, βάζοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή.

Το όνομά του είναι John O’Connor.

Ο υπάλληλος της Bay Area Rapid Transit (BART) διέσωσε την Κυριακή έναν άνδρα στο σταθμό του Μετρό στο Oakland Coliseum μετά από αγώνα NFL ανάμεσα στους Oakland Raiders και τους Detroit Lions. Τα πλάνα της διάσωσης δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα με τα αμερικανικά ΜΜΕ να βαφτίζουν τον υπάλληλο των Συγκοινωνιών, “ήρωα της ημέρας”.

Στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης καταγράφεται η στιγμή κατά την οποία ο άνδρας παραπατάει και πέφτει στο κενό.

Επιβάτης που βρισκόταν στην αποβάθρα κατέγραψε τα πλάνα μετά τη διάσωση, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

“Είδα τον υπάλληλο να τραβάει τον άνδρα πάνω στην αποβάθρα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σωριάστηκαν και οι δύο ασφαλείς στο έδαφος και ο άνδρας έτρεμε”, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας Tony Badilla στο CNN.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της BART, ο άνδρας που έπεσε στο κενό ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο υπάλληλος εργάζεται στην υπηρεσία 24 χρόνια και είναι πρώην χειριστής στα βαγόνια των συρμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα