Ισπανία: Συνελήφθη ο άνδρας που προκάλεσε εκκένωση σε ουρανοξύστη της Μαδρίτης

Oχημα της ισπανικής αστυνομίας
Oχημα της ισπανικής αστυνομίας AP

Ο άνδρας που ευθύνεται για αρκετές ψεύτικες προειδοποιήσεις για βόμβα στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων και στη Μαδρίτη την προηγούμενη εβδομάδα όπου προκάλεσε την εκκένωση ουρανοξύστη, συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία.

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που είναι ύποπτος για αρκετές ψεύτικες προειδοποιήσεις για βόμβα, μεταξύ των οποίων αυτή στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, η οποία είχε αναγκάσει τις αρχές να εκκενώσουν ουρανοξύστη στον οποίο στεγάζονται τέσσερις πρεσβείες.

Ο ύποπτος αυτός, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, προειδοποίησε στις 16 Απριλίου για βόμβα στην πρεσβεία της Αυστραλίας στη Μαδρίτη, αναγκάζοντας τις αρχές να απομακρύνουν τον κόσμο από τον ουρανοξύστη Torrespacio, στον οποίο στεγάζονται και οι πρεσβείες της Βρετανίας, του Καναδά και της Ολλανδίας.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης της δημόσιας τάξης, ευθύνεται επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, για ψεύτικο συναγερμό για βόμβα στις 11 Απριλίου στην πρεσβεία του Ισημερινού στη Μαδρίτη.

ADVERTISING

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός εξάλλου στην αστυνομία για "ψεύτικη απειλή κατά ενός γερμανικού ιδρύματος που βρίσκεται στην Μαδρίτη", διευκρίνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ισπανία
SHARE:

24Media Network