Ισπανία: Τραγικός θάνατος για βρέφος σε ιμάντα αποσκευών

Ισπανία: Τραγικός θάνατος για βρέφος σε ιμάντα αποσκευών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος πέντε μηνών στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης Αλικάντε, το βράδυ της Τετάρτης, όταν η μητέρα του, προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της, το άφησε στον κυλιόμενο ιμάντα παραλαβής αποσκευών.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος πέντε μηνών στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης  Alicante  όταν η μητέρα του, προσπαθώντας να πιάσει τη βαλίτσα της, το άφησε στον κυλιόμενο ιμάντα παραλαβής αποσκευών.

Μια εκπρόσωπος  του αεροδρομίου της Ισπανίας δήλωσε  ότι δεν είναι σαφές πώς το μωρό κατέληξε στον ιμάντα αποσκευών για υπερμεγέθη αποσκευές .

"Το μωρό ήταν στο καρουσέλ αποσκευών, αλλά δεν θα μπορούσε να ανέβει εκεί μόνο . Κάποιος πρέπει να έβαλε το μωρό εκεί. Δεν ξέρω πώς το μωρό ανέβηκε στον ιμάντα αποσκευών"

Η μητέρα ταξίδευε από τό Γκάτγουικ του Λονδίνου μαζί με το βρέφος και ένα ακόμη μικρό παιδί.

Στο αεροδρόμιο του ισπανικού θερέτρου ανέμενε να τους παραλάβει ο πατέρας, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Η ισπανική αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Εργαζόμενος στην ασφάλεια του αεροδρομίου ανέφερε ότι το δυστύχημα συνέβη όταν η μητέρα του βρέφους το άφησε προς στιγμήν πάνω στον ιμάντα αποσκευών.

Το ιατρικό προσωπικό του Αεροδρομίου έσπευσε στον χώρο ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν το βρέφος.

Ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στη Μαδρίτη , δήλωσε ότι το Αμερικανικό προξενείο  έχει  επίγνωση του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με την El Pais η οικογένεια βρισκόταν στην περιοχή της Alicante για διακοπές.

"Προφανώς η μητέρα του το άφησε στον ιμάντα στην προσπάθειά της να πιάσει κάτι", δήλωσε ο ίδιος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Πηγή:CNN

SHARE: