Ισραήλ: Μια “ελαφριά ζάλη” οδήγησε στο νοσοκομείο τον Νετανιάχου

Ισραήλ: Μια “ελαφριά ζάλη” οδήγησε στο νοσοκομείο τον Νετανιάχου
Μπενιαμίν Νετανιάχου AP Photo/Oren Ziv

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ από το Ισραήλ, ο πρωθυπουργός της χώρας δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Το μήνυμά του από το νοσοκομείο.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν βρήκαν κάτι το ανησυχητικό και η πρώτη εκτίμησή τους είναι ότι πάσχει από αφυδάτωση, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Συνέστησαν ωστόσο να υποβληθεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε μια σειρά εξετάσεων ρουτίνας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια, όταν αισθάνθηκε «ελαφριά ζάλη», η οποία αποδόθηκε σε αφυδάτωση. Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, είχε τις αισθήσεις του και περπάτησε μόνος του μέχρι τα επείγοντα.

Το τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, όμως αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε.

Το πρώτο μήνυμα του Νετανιάχου

Ο Νετανιάχου θα περάσει τη νύχτα του Σαββάτου στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, κατά σύσταση των γιατρών του, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Σε ένα βίντεο που τραβήχθηκε μέσα στο νοσοκομείο, ο Νετανιάχου χαμογελά και λέει ότι έκανε διακοπές από την Παρασκευή στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, ενώ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 38 βαθμούς Κελσίου. «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Ζητώ από όλους σας να περνάτε λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μια καλή νέα εβδομάδα», πρόσθεσε.

Λόγω της νοσηλείας του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (16/07), θα γίνει την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα