Ισραήλ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι κατά 18χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Πολίτες στην πόλη Ramle παρακολουθούν τις έρευνες των Αρχών για την επίθεση με μαχαίρι κατά 18χρονης
Πολίτες στην πόλη Ramle παρακολουθούν τις έρευνες των Αρχών για την επίθεση με μαχαίρι κατά 18χρονης (AP Photo/Mahmoud Illean)

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 18χρονης σε πόλη του Ισραήλ. Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών.

Βίντεο από τη χτεσινή επίθεση στην πόλη Ramle στο Ισραήλ, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά μία 18χρονη κοπέλα, φέρεται να έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική Αστυνομία.

Στο βίντεο που αναδημοσίευσαν οι Times of Israel διακρίνεται ο δράστης, οπλισμένος με ένα μαχαίρι, να κυνηγά την κοπέλα και λίγη ώρα αργότερα ακούγεται πυροβολισμός.

Όπως έγινε γνωστό, “ο δράστης εξουδετερώθηκε” αλλά οι συνθήκες της επίθεσης ερευνώνται.

Σημειώνεται ότι μετά την επίθεση, οι διασώστες της Magen David Adom (MDA) έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην 18χρονη, η οποία είχε τις αισθήσεις της και ήταν σε σοβαρή κατάσταση, με ένα τραύμα στο πάνω μέρος του σώματος και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας αυτής των πρώτων βοηθειών, διευκρινίζοντας ότι ο δράστης σκοτώθηκε.

“Φθάσαμε γρήγορα επί τόπου όπου βρήκαμε μια 18χρονη γυναίκα, με τις αισθήσεις της, τραυματισμένη από μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματος. Φροντίσαμε το τραύμα και σταματήσαμε την αιμορραγία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο διασώστης Μέντι Αμιτάι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα