Ιταλία: Άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί σκοτώνοντας 4 ανθρώπους

default image

Τρόμος στους δρόμους της Νάπολι. Άνδρας σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας τέσσερις και τραυματίζοντας άλλους έξι. Σκληρές εικόνες (vid)

Ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε 4 ανθρώπους με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε άλλους 6 όταν άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του στη Νάπολη προτού συλληφθεί, γνωστοποίησαν οι αρχές.

«Ο απολογισμός είναι 4 νεκροί, περιλαμβανομένου ενός υπαστυνόμου της δημοτικής αστυνομίας, που ήταν γείτονας του δράστη και ήταν ο πρώτος που επενέβη» διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

«Εντοπίσαμε επιπλέον δύο νεκρούς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του όμως δεν είχαν πάνω τους ταυτότητες προκειμένου να τους αναγνωρίσουμε άμεσα. Το τέταρτο θύμα ήταν ένας πολίτης, ένας περαστικός στο δρόμο» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Επίσης, δύο αστυνομικοί, δύο καραμπινιέροι και ένα στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας τραυματίστηκαν, όπως και ένας πολίτης» γνωστοποίησε η ίδια πηγή. “Ο δημοτικός αστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά ενώ οι υπόλοιποι ελαφρύτερα» διευκρίνισε.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος νοσοκόμος που δεν είχε ποινικό μητρώο, άνοιξε πυρ έπειτα από έναν καυγά με τη σύζυγό του, τον αδελφό του και την κουνιάδα του, τους οποίους όπως όλα δείχνουν σκότωσε. Κατόπιν ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα και απειλούσε ότι θα το ανατίναζε με φιάλες υγραερίου. Δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και τον συνέλαβαν.

Δείτε βίντεο με το χάος που επικράτησε αμέσως μετά την επίθεση στους δρόμους της Νάπολι. Οι εικόνες είναι αρκετά σκληρές:

Πηγή: ΑΠΕ/ youreporter.it

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα