Ιταλία: Αντιδράσεις για το “είμαστε συνηθισμένοι στα κρεματόρια” στελέχους της Μελόνι

Διαβάζεται σε 1'
Ιταλία: Αντιδράσεις για το “είμαστε συνηθισμένοι στα κρεματόρια” στελέχους της Μελόνι
TWITTER

Τη φράση “είμαστε συνηθισμένοι στα κρεματόρια” χρησιμοποίησε δημοτικός σύμβουλος του ακροδεξιού κόμματος της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελονι, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων στην Ιταλία.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία φράση δημοτικού συμβούλου του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελονι.

Ο Τζουζέπε Μαράσκο, εκλεγμένος σύμβουλος στον δήμο της Μανφρεντόνια, στην περιφέρεια του Μπάρι, σε ηχογράφηση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας La Repubblica, ακούγεται ξεκάθαρα να λέει: “είμαστε συνηθισμένοι στα κρεματόρια”.

Η δήλωση αυτή έγινε κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης παρουσία, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, βουλευτών και γερουσιαστών. Πρόκειται, υποτίθεται, για παρέμβαση που έγινε έπειτα από προηγούμενη τοποθέτηση, στην οποία γινόταν αναφορά στην ζέστη που επικρατούσε στην αίθουσα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους ακούγονται στην ηχογράφηση να γελούν.

Ο Μαράσκο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Ούγκο Γκάλι και θέλει να γίνει αντιδήμαρχος. Ο δεύτερος γύρος την δημοτικών εκλογών στην Μανφρεντόνια θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και έως τωρα η σοκαριστική του δήλωση δεν σχολιάστηκε από ιθύνοντες των Αδελφών της Ιταλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα