Jeremy Renner: Στην εντατική μετά από δύο χειρουργεία – Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα

Jeremy Renner: Στην εντατική μετά από δύο χειρουργεία – Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα
Jeremy Renner Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο διάσημος ηθοποιός Jeremy Renner, που είχε ένα ατύχημα με το εκχιονιστικό του. "Βοηθούσε κάποιον εγκλωβισμένο" όταν συνέβη, δήλωσε η δήμαρχος της περιοχής.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε “κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση” ο γνωστός ηθοποιός Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα.

Ο 51χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο τη Δευτέρα (02/01), αφότου υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική.

Συνολικά, έχει κάνει δύο επεμβάσεις μέχρι τώρα, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί και άλλη στο μέλλον, καθώς πηγές αναφέρουν πως τα τραύματά του είναι εκτεταμένα.

Ο αστέρας της Marvel μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο την Κυριακή (01/01), όταν τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε και το οποίο σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ καθάριζε το χιόνι έξω από το σπίτι του, στη Νεβάδα.

Η στιγμή της μεταφοράς του

«Η οικογένεια του Jeremy θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φροντίζουν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η δημοσιογράφος κ. Μαστ.

Η οικογένεια ευχαρίστησε επίσης την τοπική αστυνομία και τις πυροσβεστικές υπηρεσίες και είπε ότι «είναι τρομερά συγκλονισμένη και εκτιμά την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Πώς έγινε το ατύχημα – “Βοηθούσε κάποιον εγκλωβισμένο”

Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν σε έναν κεντρικό δρόμο στο σπίτι που διατηρεί στη Λίμνη Τάχο της Νεβάδα, το οποίο είναι 25 λεπτά από το κέντρο του Ρίνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, βρισκόταν έξω με το εκχιονιστικό του πραγματοποιώντας εργασίας, προκειμένου να απομακρύνει τις μεγάλες ποσότητες χιονιού που συγκεντρώθηκαν λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας στις ΗΠΑ, όταν συνέβη το ατύχημα.

Σε δηλώσεις της η δημάρχος της περιοχής Hillary Schieve, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα Reno Gazette Journal, αποκάλυψε πως ο διάσημος ηθοποιός προσπαθούσε να βοηθήσει ένα ακινητοποιημένο όχημα στην πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού, προτού καταπλακωθεί από το δικό του εκχιονιστικό.

«Βοηθούσε κάποιον που είχε εγκλωβιστεί στο χιόνι», είπε η Schieve. «Πάντα βοηθάει τους άλλους».

Η Schieve είπε ότι ο Renner έχει βοηθήσει την κοινότητα περισσότερο από όσο γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας δωρεές σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις περισσότερες από τις οποίες δεν δημοσιοποιεί ποτέ.

Ο Jeremy Renner έχει πρωταγωνιστήσει στο Thor (2011) και στους Avengers (2012), ενώ πρόσφατα έπαιξε στη σειρά Hawkeye της Disney+ . Έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες The Hurt Locker (2008) και The Town (2010) όπου προτάθηκε για Όσκαρ, ενώ έχει επίσης εμφανιστεί στα Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), American Hustle (2013) και Mission: Impossible — Rogue Nation (2015).

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά Taylor Sheridan Mayor of Kingstown στο Paramount+.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα