Τουρκία: Ο Ζαράμπ ‘κελάηδησε’ για τον Ερντογάν – Τον χωρίζει η σταρ σύζυγός του

Τουρκία: Ο Ζαράμπ ‘κελάηδησε’ για τον Ερντογάν – Τον χωρίζει η σταρ σύζυγός του
facebook

Από δικαστική αίθουσα σε... δικαστική αίθουσα θα βρεθεί το προσεχές διάστημα ο τουρκο-ιρανός μεγιστάνας Ρεζά Ζαράμπ, που είναι 'πρωταγωνιστής' σε πολύκροτη δίκη στη Νέα Υόρκη που 'καίει' τον Ερντογάν

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η σύζυγος του Ρεζά Ζαράμπ, ο οποίος κατέθεσε ότι ‘λάδωσε’ στο πρόσφατο παρελθόν υπουργούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να ‘ξεπλύνουν’ χρήμα και να παρακάμψουν τις κυρώσεις κατά του Ιράν, του ζητά διαζύγιο.

Η είδηση έχει πρόσθετο ενδιαφέρον για το τουρκικό κοινό, όχι μόνο λόγω του ότι ο Ζαράμπ είναι το ‘πρόσωπο της ημέρας’ στην Τουρκία εν μέσω των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τον Τούρκο πρόεδρο και την οικογένειά του, αλλά και γιατί η σύζυγός του δεν είναι μια… ‘κοινή θνητή’, αλλά μία ιδιαίτερα αγαπητή τραγουδίστρια στη γείτονα.

Ο λόγος για τη 43χρονη τραγουδίστρια της ποπ Εμπρού Γκιουντές, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στην Τουρκία όσο και στο Ιράν, ενώ “δορυφορικά” κάνει καριέρα και στην τηλεόραση ως κριτής σε δημοφιλές talent show.

Η Γκιουντές, παρά το γεγονός ότι παρακολουθούσε διακριτικά τις εξελίξεις από την ημέρα της σύλληψης του συζύγου της στις ΗΠΑ πριν από τέσσερα χρόνια και ενώ έχει αποφύγει κάθε δημόσια τοποθέτηση για το θέμα, φέρεται να κατέληξε στην απόφαση να καταθέσει αίτηση για διαζύγιο υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων.

Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, στην περίπτωση όμως που ισχύει, θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους για ένα από τα πιο πλούσια, ισχυρά και λαμπερά ζευγάρια της τουρκικής υψηλής κοινωνίας τα προηγούμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα