Καίτη Κληρίδη για εκλογές στην Κύπρο: “Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη”

Καίτη Κληρίδη για εκλογές στην Κύπρο: “Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη”
Καίτη και Γλαύκος Κληρίδης Facebook / @Katie Clerides

Παραμονή του β' γύρου των εκλογών στην Κύπρο, η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη καλεί τον λαό να ρίξει "μαύρο" στον Νίκο Χριστοδουλίδη και να ψηφίσει τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Μια προτροπή στον λαό της Κύπρου κάνει η Καίτη Κληρίδη, κόρη του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη ο οποίος υπήρξε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραμονή του β’ γύρου των εκλογών στο νησί.

Η κόρη του πρώην προέδρου κατηγορεί τον Νίκο Χριστοδουλίδη ως “δούρειο ίππο” του Νίκου Αναστασιάδη και καλεί το κοινό να ψηφίσει τον έτερο υποψήφιο, τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, αύριο στις κάλπες.

Η ανάρτηση της Καίτης Κληρίδη

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με την διαφθορά της διακυβέρνησης του και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον ΔΗΣΥ.

Έκθρεψε τον Νίκο Χριστοδουλίδη με σκοπό να τον βγάλει πρόεδρο για να καλύψει τα νώτα του και να μη αποκαλυφθεί η προσωπική του ανάμειξη στην διαφθορά.

Δεν σεβάστηκε τον Γλαυκό Κληρίδη και τις αρχές και αξιές που πρεσβέβει. Δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανάθρεψε και τον ανέδειξε.

Σαν θυγατέρα του ιδρυτή και παντοτινή πυξίδα μας, Γλαύκου Κληριδη, θερμή μου παράκληση προς όλους τους πιστούς Συναγερμικούς που ψήφισαν τον αρχηγό και μαχητή του κόμματος μας Αβέρωφ Νεοφύτου, να μη ψηφίσουν τον δούρειο ίππο του Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου, Κάρογιαν και Θεοχάρους.

Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είναι καθαρός, προέρχεται από οικογένεια αγωνιστών, είναι Πίτσιλος και φθάνει και μακρινός συγγενής του Γλαύκου Κληρίδη.

Καλή Ψήφο αύριο!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα