Kate Middleton: Καταρρέει η επιχείρηση της οικογένειάς της λόγω χρεών

Kate Middleton: Καταρρέει η επιχείρηση της οικογένειάς της λόγω χρεών
Κέιτ Μίντλετον Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αποκαλύπτει πως η επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειας της πριγκίπισσας της Ουαλίας καταρρέει λόγω χρεών ύψους 2,6 εκατομμυρίων λιρών. Για "προδοσία" μιλούν οι πιστωτές.

Προς την οικονομική καταστροφή οδεύει η επιχείρηση με είδη πάρτι που διευθύνουν οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η εταιρεία καταρρέει λόγω χρεών.

Οι πιστωτές κάνουν λόγο για «προδοσία» καθώς η επιχείρηση που ξεκίνησαν το 1987 οι Μίντλεντον έχει χρέη ύψους 2,6 εκατομμυρίων λιρών.

Χάρη στα έσοδα της “Party Pieces Holdings”, τα τρία τους παιδιά σπούδασαν στο Marlborough College, τα δίδακτρα του οποίου υπολογίζονται ετησίως στις 42.930 λίρες το χρόνο, ενώ τους επέτρεψε να αγοράσουν ένα αρχοντικό έναντι 4,7 εκατομμυρίων λιρών.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ Lefteris Pitarakis/AP Photo


Τα χρέη εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών.

Πρόκειται για 218.749 λίρες προς την τράπεζα RBS για ένα δάνειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατομμύρια λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια. Στην έκθεση σημειώνεται ότι είναι «εξαιρετικά απίθανο» να πάρουν κάτι οι πιστωτές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα