Κάτι τρέχει με τη Μελάνια και τον Ντόναλντ: Γιατί άφησε τον Τραμπ να πάει μόνος στο Νταβός;

Κάτι τρέχει με τη Μελάνια και τον Ντόναλντ: Γιατί άφησε τον Τραμπ να πάει μόνος στο Νταβός;
President Donald Trump with first lady Melania Trump listens to a reporter's question on the South Lawn of the White House in Washington, Friday, Oct. 13, 2017. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta) AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει ασυνόδευτος την παρθενική του εμφάνιση στο Νταβός, γεγονός που συνοδεύθηκε από όργιο φημών στα αμερικανικά ΜΜΕ

Νέα σενάρια για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ πυροδότησε η αιφνιδιαστική απόφαση της Μελάνια Τραμπ να μη συνοδέψει τον Αμερικανό πρόεδρο στο ταξίδι του στο Νταβός, όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Η απόφαση της “πρώτης κυρίας” γνωστοποιήθηκε με μια λιτή απόφαση από το Λευκό Οίκο, κυριολεκτικά στο… “παρά πέντε” της αποχώρησης του Ντόναλντ Τραμπ. Το γεγονός και μόνο ότι δεν αναφέρεται κάποιος επίσημος λόγος για την “απουσία” της από το πλευρό του συζύγου της, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ένα νέο όργιο φημών.

Αμερικανικά ΜΜΕ και sites επισημαίνουν ωστόσο δύο συγκυρίες που εκτιμούν ως ένδειξη της δυσφορίας της Μελάνια.

Πρώτον, η απόφασή της συμπίπτει με την 13η επέτειο του γάμου του ζευγαριού, αφού η Μελάνια έγινε η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ στις 22 Ιανουαρίου του 2005.

Δεύτερον, η ανακοίνωση “έσκασε” αιφνιαδιαστικά, εν μέσω των αποκαλύψεων για σχέσεις του Αμερικανού προέδρου με γνωστές πορνοστάρ. Η Μελάνια φέρεται δε ιδιαίτερα ενοχλημένη για τις αποκαλύψεις που αφορούν στη Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε με το ποσό των 130.000 δολαρίων για να κρατήσει το στόμα της κλειστό, αφού η “περιπέτειά” της με τον Τραμπ έλαβε χώρα την περίοδο που ήταν ήδη παντρεμένος με τη σημερινή “Πρώτη Κυρία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα