Κόμπι Μπράιαντ: Η Βανέσα δωρίζει το ποσό της αποζημίωσης στο Mamba and Mambacita Foundation

Κόμπι Μπράιαντ: Η Βανέσα δωρίζει το ποσό της αποζημίωσης στο Mamba and Mambacita Foundation
AP Photo/Jae C. Hong

Στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα, Mamba and Mambacita Foundation θα δωρίσει η Βανέσα Μπράιαντ το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει ως αποζημίωση για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα.

Η Βανέσα Μπράιαντ δικαιώθηκε στην πολύκροτη δίκη για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους, Τζιάνα με το ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου 2020 και θα λάβει αποζημίωση ύψους 16 εκατ. ευρώ.

;Όπως αναφέρει το SPORT24, περίπου 15 εκατ. ευρώ θα κληθούν να καταβάλουν στον έτερο ενάγοντα, Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε τη σύζυγό του Σάρα και την κόρη του Πέιτον στη συντριβή, με το ποσό των 31 εκατομμυρίων να δίνεται συνολικά στους συγγενείς των θυμάτων.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων και το “Los Angeles Times”, η Βανέσα Μπράιαντ θα δωρίσει τα 16 εκατομμύρια που θα λάβει για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα, Mamba and Mambacita Foundation.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται, η Βανέσα θέλει να στηρίξει τον οργανισμό που φέρει το όνομα του συζύγου και της κόρης του και να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη τους μετά από τη νίκη στην πολύκροτη αυτή δίκη. Επιπλέον στόχος της γυναίκας του Κόμπι είναι να εξελιχθεί το άθλημα και να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

“Είναι επιθυμία της κυρίας Μπράιαντ να δοθούν τα χρήματα στον οργανισμό προκειμένου η μνήμη του συζύγου και της κόρης της να λάμπουν λαμπρά. Είναι επιθυμία της και ελπίδα της πως τα δικαιώματα των ανθρώπων θα είναι η αφορμή για να σταματήσουν αυτές οι ενέργειες που τα προσβάλλουν”, αναφέρεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα