Κοντσίτα: Είμαι θετική στον HIV

Η Κοντσίτα Βουρστ
Η Κοντσίτα Βουρστ AP

Στην αποκάλυψη ότι είναι οροθετική προχώρησε η νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ

Στην αποκάλυψη ότι είναι οροθετική προχώρησε η νικήτρια της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, μέσα από  τον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως ανέφερε η Κοντσίτα στους φαν της,  είναι οροθετική: "Σήμερα ήρθε η μέρα από την οποία θα απελευθερωθώ από ένα σπαθί το οποίο κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία" έγραψε σε ανάρτηση της.

Η ίδια εμφανίζεται καθησυχαστική και , όπως αναφέρει, ελπίζει να συνεισφέρει στη μάχη ενάντια στον στιγματισμό, ενώ τονίζει πως καθώς λαμβάνει αγωγή ο ιός πλέον δεν είναι ανιχνεύσιμος στο αίμα της.

"Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί... Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου".

Η Κοντσίτα Βουρστ είχε κερδίσει την πρώτη θέση στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Αυστρία το 2014, με το τραγούδι Rise Like a Phoenix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eurovision
SHARE: