Κόρη Μοχάμεντ Άλι: Η καρδιά του δεν σταματούσε να χτυπά…

default image

Μαχητής μέχρι το τέλος ο θρυλικός πυγμάχος, όπως αποκάλυψε ένα από τα εννιά παιδιά του, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του (pics)

Τις τελευταίες στιγμές του Μοχάμεντ Άλι περιέγραψε ένα από τα εννιά παιδιά του, η Χάνα, με μια συγκινητική ανάρτηση της στο twitter λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, αποκαλύπτοντας ότι ο μεγάλος πυγμάχος ήταν μαχητής μέχρι το φινάλε.

“Οι καρδιές μας είναι πληγωμένες. Αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι που ο πατέρας λυτρώθηκε. Όλοι προσπαθούσαμε να είμαστε δυνατοί και του ψιθυρίζαμε στο αυτί: “Μπορείς να φύγεις τώρα. Θα είμαστε καλά. Σ’ αγαπάμε. Σ’ ευχαριστούμε. Μπορείς να πας πίσω στο Θεό τώρα”. Και όλοι μας ήμασταν δίπλα του, τον αγκαλιάζαμε, τον φιλούσαμε, του κρατούσαμε το χέρια, λέγοντας μια ισλαμική προσευχή. Όλα του τα όργανα είχαν καταρρεύσει αλλά η καρδιά του δεν σταμάταγε να χτυπά. Για 30 λεπτά…η καρδιά του συνέχιζε να χτυπά. Κανείς δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μια αληθινή δήλωση της δύναμης του πνεύματος του”, έγραψε η Χάνα Άλι.

Από τη στιγμή που ο Μοχάμεντ Άλι έφυγε από τη ζωή, η Χάνα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα