Κορονοϊός-Κύπρος: Αναχώρησαν 357 επιβάτες για τη Βρετανία

Κορονοϊός-Κύπρος: Αναχώρησαν 357 επιβάτες για τη Βρετανία
Επιβάτης στο αεροδρόμιο AP

Αναχώρησαν την Κυριακή από το αερόδρομιο της Πάφου 57 επιβάτες για Βρετανία και αφίχθησαν 29, που πληρούσαν τα κριτήρια για την είσοδο στη χώρα.

Αναχώρησαν την Κυριακή με δύο πτήσεις, από το αεροδρόμιο Πάφου, 357 επιβάτες για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, ενώ αφίχθηκαν από το ίδιο αεροδρόμιο 29 επιβάτες, οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια και τους επετράπη η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, αναχώρησαν δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου με 357 επιβαίνοντες εκ των οποίων οι 45 από τις κατεχόμενες περιοχές. Στις 16:00, αναχώρησε πτήση της EasyJet με 199 επιβάτες εκ των οποίων οι 45 αφίχθησαν από τις κατεχόμενες περιοχές και παραλήφθηκαν από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειαςκαι συνοδεύτηκαν καθόλη τη διαδρομή προς το αεροδρόμιο Πάφου, αφού λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκαν στη συγκεκριμένη πτήση.

Επίσης, δεύτερο αεροσκάφος της EasyJet, αναχώρησε στις 19:25, από τον αερολιμένα Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου με 158 επιβάτες που ήταν κυρίως Βρετανοί υπήκοοι. Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αεροδρόμιο Πάφου στις 18:35 αφίχθηκε πτήση από το Γκάτγουικ στην οποία επέβαιναν 29 επιβάτες στους οποίους επετράπη η είσοδος, αφού πληρούσαν τα κριτήρια. Επίσης, δεύτερη πτήση αφίχθηκε χωρίς επιβάτες στον αερολιμένα Πάφου. Αύριο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πτήση ούτε προς ούτε από το αεροδρόμιο Πάφου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα