Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Γεροντιδάκης: Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα της Πάρου
Διαβάζεται σε 1'
Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Γεροντιδάκη από τον γάμο Οικονομάκου – Τσερέλα στην Πάρο.
- 28 Ιουνίου 2026 16:07
Στην Πάρο βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την τελετή, μεταξύ αυτών και μια ρομαντική φωτογραφία, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα της Πάρου με τον σύντροφό της, με τους δυο τους να κάνουν πλέον συχνά κοινές εμφανίσεις.
Σε άλλα στιγμιότυπα βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, την Ευγενία Σαμαρά και άλλους φίλους ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το ξέφρενο πάρτι των Τσερέλα – Οικονομάκου.