Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύντροφος του Τραμπ Τζούνιορ

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύντροφος του Τραμπ Τζούνιορ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ AP Photo/Evan Vucci, File

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και κόρη του μεγαλύτερου γιου του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε σε 7.500 υποστηρικτές του.

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έδινε την προεκλογική του ομιλία στον Όρος Ράσμορ, αγνοώντας τις συστάσεις και επικρίσεις των επιστημόνων για την επικινδυνότητα και αποφυγή συγκεντρώσεων, ένα ακόμη κρούσμα εντοπίστηκε στον Λευκό Οίκο.

Ο λόγος για την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας και σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του Αμερικανού προέδρους, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό στη Νότια Ντακότα πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και παρά το γεγονός ότι ήταν ασυμπτωματική, η Γκιλφόιλ που “τρέχει” την εκστρατεία του Τραμπ διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, πράγμα όμως που δεν ισχύει για τον σύντροφό της και γιο του Αμερικανού προέδρου.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα, η Γκιλφόιλ έχει απομονωθεί, ενώ όπως ισχυρίστηκαν άνθρωποι από το περιβάλλον του Τραμπ δεν έχει βρεθεί σε επαφή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, ούτε και ταξίδεψε μαζί του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα