Κυπριακό: Στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου η άτυπη τριμερής

Από τα αριστερά, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί στη συνάντηση στη Ν. Υόρκη τον Ιούνιο του 2017
Από τα αριστερά, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί στη συνάντηση στη Ν. Υόρκη τον Ιούνιο του 2017 AP

Η συνάντηση στη γερμανική πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί κατόπιν προσκλήσεως του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες έχει καλέσει σε άτυπη συνάντηση τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, και η ανταπόκριση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ήταν θετική.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει ότι «ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο σε άτυπη συνάντηση, με σκοπό να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό».

«Η ανταπόκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν θετική», σημειώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυπριακό, Κύπρος
SHARE:

24Media Network