'Λαμπρές νίκες' υπόσχεται στους Ρώσους ο Πούτιν

Russian President Vladimir Putin gestures while speaking during a massive rally in his support as a presidential candidate at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Saturday, March 3, 2018. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Russian President Vladimir Putin gestures while speaking during a massive rally in his support as a presidential candidate at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Saturday, March 3, 2018. (Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

"Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και τα εγγόνια μας" είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε προεκλογική συγκέντρωση με δεκάδες χιλιάδες άτομα

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, που διεκδικεί την επανεκλογή του στις εκλογές της 18ης Μαρτίου, υποσχέθηκε το Σάββατο ένα "λαμπρό μέλλον" και πολλές "νίκες" για τη χώρα του κατά την επόμενη δεκαετία, σε μια προεκλογική συγκέντρωση, παρουσία δεκάδων χιλιάδων υποστηρικτών του στο στάδιο Λουζνίκι, στη Μόσχα.

"Θέλουμε η χώρα μας να λάμψει και να στρέψει το βλέμμα προς το μέλλον, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας (...) θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένοι" είπε απευθυνόμενος σε ένα πλήθος περίπου 100.000 ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στο στάδιο.

"Κανείς δεν θα το κάνει αυτό στη θέση μας. Και αν το καταφέρουμε, η επόμενη δεκαετία και όλος ο 21ος αιώνα θα σημαδευτούν από τις λαμπρές νίκες μας", συνέχισε.

ADVERTISING

Πολλοί Ρώσοι αθλητές, τραγουδιστές και κοσμοναύτες ανέβηκαν στη σκηνή για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Πούτιν ο οποίος κυβερνά τη Ρωσία εδώ και περίπου δύο δεκαετίες και θέλει να παραμείνει στο Κρεμλίνο μέχρι το 2024.

(Φωτό: Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πούτιν, Ρωσία
SHARE:

24Media Network