Λάρι Φλιντ: Ο εκδότης του 'Hustler' δίνει 10 εκατ. δολάρια σε όποιον βγάλει στη φόρα 'άπλυτα' που θα ρίξουν τον Τραμπ

FILE - In this April 30, 2011 file photo, Larry Flynt speaks in Los Angeles, Calif. Flynt is offering "up to $10 million" to anyone who produces information that leads to President Donald Trump's impeachment and removal from office. He lays out the offer in a full-page ad in the Sunday edition of The Washington Post. (AP Photo/Katy Winn, file)
FILE - In this April 30, 2011 file photo, Larry Flynt speaks in Los Angeles, Calif. Flynt is offering "up to $10 million" to anyone who produces information that leads to President Donald Trump's impeachment and removal from office. He lays out the offer in a full-page ad in the Sunday edition of The Washington Post. (AP Photo/Katy Winn, file) AP

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, ο εκκεντρικός εκδότης προσφέρει μέσω αγγελίας το αστρονομικό ποσό σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα σταθούν ικανές να απομακρύνουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ από το Λευκό Οίκο

Η αγγελία, που θυμίζει... επικήρυξη της εποχή της Άγριας Δύσης, δημοσιεύθηκε ως ολοσέλιδη διαφήμιση στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Washington Post και επαναφέρει στο προσκήνιο την κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες που έχει προϊστορία.

Αιτιολογώντας την απόφασή του, ο Λάρι Φλιντ ήταν "καταπέλτης" εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τον για την εγχώρια και εξωτερική πολιτική του, αμέτρητα ψέμματα και αμφιλεγόμενους διορισμούς φίλων και συνεργατών του σε υψηλά πόσοστα. Μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε απειλή για το κλίμα και τα πυρηνικά, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι η εκλογή του έτσι όπως έγινε ήταν παράνομη. Τόνισε δε ότι όσο αμφιλεγόμενη κίνηση και αν είναι η καθαίρεση ενός εν ενεργεία προέδρου, είναι πολύ προτιμότερη από τρία ακόμη χρόνια αποσταθεροποίησης που θα ζημιώσουν τη χώρα.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα την επίθεσή του, φέρεται να δήλωσε: "Είναι το πιο πατριωτικό πράγμα που μπορώ να κάνω, ώστε να φύγει αυτός ο ηλίθιος από τη θέση του".

Σημειώνεται ότι ο Φλιντ, εκδότης του διάσημου ανδρικού έως... πορνογραφικού περιοδικού "Hustler" είχε εξαπολύσει και προεκλογικά δριμεία επίθεση κατά του Τραμπ. Είχε μάλιστα προσφέρει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον διαθέτει ένα βίντεο ή ηχητικό απόσπασμα που να αποδεικνύει ότι ο Τραμπ είναι μπλεγμένος σε παρανομίες ή εκμεταλλεύεται το στάτους του για ανταλλάγματα σεξουαλικής φύσης. Την προηγούμενη φορά, η εκστρατεία του Φλιντ είχε οδηγήσει στη δημοσιοποίηση ενός παλαιότερου βίντεο στο οποίο ο Τραμπ φαινόταν να καυχιέται για τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλεται στις γυναίκες, το οποίο μονοπώλησε για αρκετό καιρό τη συζήτηση στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Αυτή τη φορά μένει να φανεί ποιό θα είναι το αποτέλεσμα της αγγελίας, καθώς και αν θα υπάρξει αντίδραση από το επιτελείο Τραμπ, καθώς μέχρι στιγμής ο Λευκός Οίκος τηρεί σιγή ιχθύος...

Λάρι Φλιντ: Ο εκδότης του 'Hustler' δίνει 10 εκατ. δολάρια σε όποιον βγάλει στη φόρα 'άπλυτα' που θα ρίξουν τον Τραμπ
WASHINGTON POST

Φωτό: AP Photo/Katy Winn, file, washinton post

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τραμπ απειλεί το NBC με 'λουκέτο'

SHARE: