Λαθροκυνηγός σκοτώθηκε από ελέφαντα – Βρέθηκε μόνο το κεφάλι και το παντελόνι του

Λαθροκυνηγός σκοτώθηκε από ελέφαντα – Βρέθηκε μόνο το κεφάλι και το παντελόνι του
Ελέφαντας στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική pixabay

Τα απομεινάρια του άνδρα βρέθηκαν λίγες μέρες μετά το θάνατό του, σε πάρκο της Ν. Αφρικής, και ειδικοί εκτιμούν ότι λιοντάρια κατασπάραξαν το πτώμα.

Άδοξο τέλος είχε για έναν άνδρα το παράνομο κυνήγι σε πάρκο της Νότιας Αφρικής, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από ελέφαντα και στη συνέχεια κατασπαράχτηκε από λιοντάρια. Τα μοναδικά που βρέθηκαν από τον λαθροκυνηγό ήταν το κεφάλι του και τα ρούχα του.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα γκρουπ λαθροκυνηγών είχε πάει στο πάρκο για να κυνηγήσει ρινόκερους όταν “ξαφνικά έναν ελέφαντας τους επιτέθηκε, σκοτώνοντας έναν εξ αυτών”.

Τρεις άλλοι λαθροκυνηγοί μετέφεραν το πτώμα στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια έφυγαν. Ενημέρωσαν την οικογένειά του για τον θάνατό του και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να βρει τη σορό και να εντοπίσει και τους υπόλοιπους λαθροκυνηγούς. 

Οι φύλακες του πάρκου έψαξαν την περιοχή, χρησιμοποιώντας και ελικόπτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το πτώμα. Τα απομεινάρια του άνδρα βρέθηκαν εν τέλει λίγες μέρες αργότερα, με τους φύλακες να πιστεύουν ότι λιοντάρια “τον κατασπάραξαν, αφήνοντας μόνο το κρανίο και το παντελόνι του”, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πάρκου.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών άλλων ανδρών της παρέας λαθροκυνηγών, στους οποίους αποδόθηκαν κατηγορίες για κατοχή όπλων και πυρομαχικών χωρίς άδεια, λαθροθηρία και παράνομη είσοδο στο πάρκο και θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα