Λιζ Τρας: “Έρχονται πιο φωτεινές μέρες για τη Βρετανία”

Λιζ Τρας: “Έρχονται πιο φωτεινές μέρες για τη Βρετανία”
AP

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της η Λιζ Τρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχό της Ρίσι Σούνακ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ουκρανία.

“Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι πρωθυπουργός αυτής της μεγάλης χώρας και ειδικότερα να ηγούμαι του έθνους την περίοδο που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά από υπηρεσία 70 ετών” είπε η Λιζ Τρας στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Τρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ρίσι Σούνακ και δήλωσε οτι έρχονται πιο φωτεινές μέρες για τη Μεγάλη Βρετανία.

“Πρέπει να είμαστε τολμηροί για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να έχουμε χαμηλή ανάπτυξη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ελευθερίες που μας παρέχει το Brexit, όπως χαμηλότερους φόρους και μεγαλύτερη ανάπτυξη, με περισσότερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες για τον λαό μας” συμπλήρωσε.

Τόνισε επίσης οτι “τώρα πρέπει περισσότερο από ποτέ να στηρίξουμε την Ουκρανία έναντι της ρωσικής επιθετικότητας. Η Ουκρανία πρέπει να επικρατήσει”.

“Εύχομαι στον Ρίσι Σούνακ κάθε επιτυχία για το καλό της χώρας”, είπε. Eυχαρσίτησε την οικογένειά της, φίλους και συνεργάτες και ανακοίνωσε πως θα υπηρετήσει την εκλογική της περιφέρεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα